review 25 hours hotel hamburg

Hip overnachten in het 25 Hours Hotel Number One Hamburg

Het 25 Hours hotel Number One is een hip hotel van de keten 25 Hours Hotel met hotels op verschillende locaties. In Hamburg sliepen wij in een van de 25 Hours Hotels, iets buiten het centrum van Hamburg. Ideaal voor reizigers met de auto. Hoe dat was? Dat lees je hieronder.

Locatie

Number One ligt ver buiten het centrum van Hamburg, in de trendy omgeving van Altona’s Bahrenfeld. Altona staat bekend om high-end boetieks en high-street winkels, goede restaurants, lokale pubs en parken zoals de Elbchaussee.

Kamers en hotel

Het hotel is gevestigd in een voormalig kantoorblok uit de jaren vijftig.
Omdat het hotel ver uit het centrum ligt, heeft het hotel een hippe ruimte, mooi ingerichte fifties kamers en een eigen restaurant en bar. In het interieur vind je elementen van disco, kleur, metal en roze terug. Een vrolijke entree.

De 128 hotelkamers bevinden zich in de categorieën M, L, XL of XL Family. Alle kamers hebben een retro-thema. Zo vind je moderne en vintage meubels, beton en een verscheidenheid aan kleuren. De M-kamers hebben queensize bedden en zijn lichtblauw of mintgroen. De L- en XL-kamers hebben kingsize bedden en zijn ingericht in bold kleuren of behang met patronen. Een klein gebouw aan de overkant van de straat (genaamd ‘het pension’) heeft vijf kamers en een kleine kitchenette – ideaal voor groepen of families die willen delen.

hotelkamer 25 hours number one review

Openbaar vervoer

Het hotel ligt aan de rand van de wijk Altona. Om in het centrum te komen kun je de vanaf de S-Bahnstations Hamburg-Bahrenfeld en Altona het openbaar vervoer pakken.

Ook een nachtje in het 25 Hours Hotel slapen?

In Hamburg zijn er naast de Number One, nog twee hotels van dezelfde 25 Hours keten. Je slaap bij Number One voor zo’n 80 euro per nacht. Wil je in Hafencity slapen, waar de andere twee hotels van 25 Hours zijn gelegen? Dan betaal je al snel 130 euro per nacht.