A spy into my life: steun boardchicks!

Vandaag speciale aandacht voor een side project waar ik achter de schermen met Boardchicks aan gewerkt heb. Zoals jullie weten ben ik bezig geweest met organisatie Boardchicks dat 3 jaar geleden opgericht is vóór en door meiden met een passie voor boardsports. Dit initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een community van circa 2.000 dames die continu ideeën, tips, verhalen en ervaringen over boardsports, met elkaar uitwisselen. De groep dames die aan boardsports doen groeit nog steeds. Er zijn dagelijks nieuwe aanmeldingen voor de BoardChicks Facebook Group (alle vrouwen die van boardsports houden mogen lid worden) en er wordt zo veel gecommuniceerd dat geplaatste berichten soms binnen een uur van de tijdlijn ‘verdwenen’ zijn. Om landelijk meer bekendheid te krijgen en meer chicks te kunnen ‘omarmen’ die de liefde voor boardsports delen, wil BoardChicks dit jaar een nieuwe stap maken en een eigen BoardChicks website en eigen BoardChicks magazine lanceren.

Om deze NEXT STEPS te kunnen financieren gaan wij vanaf vandaag een  crowdfunding campagne op wijzijnsport.nl lanceren met als target 20.000 euro! Check out youtube.com/boardchicks & enjoy alle super coole video’s die ze ondanks onze zeer beperkte middelen hebben gerealiseerd.

Voor deze crowdfunding campagne is een compleet team op gezet en zijn alle taken verdeeld over 7 vrijwilligers, waaronder Style Spy. Geld dat overblijft na aftrek van de kosten wordt volledig gebruikt voor het ontwikkelen en produceren van de BoardChicks website en het allereerste BoardChicks magazine.

What’s in it for you?

Op de nieuwe BoardChicks website kunnen BoardChicks members een eigen profiel opbouwen, zodat het gemakkelijker wordt om een buddy te vinden en nuttige informatie over evenementen, materiaal of reizen gemakkelijk terug te vinden. In combinatie met het magazine ontstaat er dan een compleet platform waar BoardChicks op een inspirerende manier ervaringen kunnen delen, van elkaar kunnen leren en tips & tricks krijgen van professionele boardchicks.

Kun je eindelijk van lekker gemaakt worden door Style Spy, nu zelf deel uitmaken van deze unieke community en beginnen met een boardsport, jaajh! Of ben je iemand die ons heel graag wilt steunen? Bij verschillende donatiebedragen zitten perks aan verbonden.

Een vrije donatie zonder give back (je krijgt er geen product voor terug)
20 euro voor een O’Neill summer bag

2015 boardchicks crowdfundingperks6
25 euro voor Sinner bandana’s

2015 boardchicks crowdfundingperks7
35 euro voor een trucker cap

2015 boardchicks crowdfundingperks8
40 euro voor speciale membership inclusief kortingen op events, shops, surf armbandje, magazine en meer
50 euro voor een toffe zonnebril
2015 boardchicks crowdfundingperks5
60 euro voor een toffe trui

2015 boardchicks crowdfundingperks9

2015 boardchicks crowdfundingperks10
250 euro voor een banner
300 euro voor een Sup Clinic Tour

2015 boardchicks crowdfundingperks4
450 euro voor een fotoshoot

2015 boardchicks crowdfundingperks2
750 euro voor een full colour reclame add in het magazine
950 euro voor twee tickets naar Carcans

2015 boardchicks crowdfundingperks

Help je ons met de campagne? Dat kan hier.

Boardchick of september: Karlijn

 

 

English?
Click image for English website