Madness report

Deze skate en surffestivals wil je dit jaar niet missen

Laatst bijgewerkt:

Zin in een feestje dit jaar? Of je nou van boardsporten houdt of niet, geloof me, een surf/skate festival heeft nou eenmaal de beste sfeer en leukste activiteiten. Want waar anders kun je suppen (stand up paddlen), surfen, longboarden, cocktails drinken, eten én dansen? Ik heb de leukste Nederlandse skate- , outdoor- en surffestivals voor je op een rijtje gezet!

MadNes

MadNes is het surf- en skatefestival van Nederland. Dit jaarlijkse event vindt plaats op Ameland en staat in het teken van clinics van leuke watersporten als golfsurfen, windsurfen, suppen etc. Maar ook skateboarden, mountainboarden, maar ook capoeira, indoboarden en meer. Check de volledige lijst van activiteiten op madnesfestival.nl.

Uiteraard is een festival geen festival zonder lekkere deuntjes en cultuur. Verschillende artiesten en acts komen voorbij tijdens dit 3-daagse festival.

Check de complete lijst van artiesten op de website.

In je agenda: 30 juni en 1 & 2 juli
Bestemming: Ameland

So you think you can longboard dance

150 longboarders uit o.a. Nederland en België, maar ook teamrijders van verschillende merken uit andere landen reizen af naar Eindhoven om te battelen voor de titel van beste longboard dancer!

Er is ook een gratis ‘beginners lessons’ tijdens het ‘So you think you can longboarddance‘ event dat wordt gegeven door ‘A Future on Wheels’.

In je agenda: 8 & 9 april
Bestemming: Klokgebouw, Eindhoven
Tickets: Gratis, meedoen

Surfana festival

Surfana festival is een terugkerend surffestival in de duinen van Bloemendaal. Je vindt hier goeie muziek van bandjes over de hele wereld, workshop, lekker eten en natuurlijk golfsurfen. En dat allemaal in een prachtige natuuromgeving bij camping de Lakens.

Enter The Wave is een reis van Travelbase, een jong reisbureau met gekke plannen.

In je agenda: 8 – 9 – 10 SEPTEMBER 2023
Bestemming:
Bloemendaal aan Zee, camping de Lakens

Enter The Wave – Frankrijk & Spanje

Surfen en chillen aan het strand? Dansen op house en live bands? Doe eens gek en ga naar het Enter the Wave festival in Frankrijk en Spanje. In de middag ga je golfsurfen en in de avond geniet je bij zonsondergang van live muziek op het strand, bij de beachbar of op het sfeervolle Enter The Wave terrein.

Waar het originele surffestival zich doorzet aan de Spaanse kust van Asturias, is het ook mogelijk om het luxe forest camp te boeken in Biscarosse Plage. Beide locaties zijn op korte loopafstand van het strand, met ruime tipi tenten en een gezamenlijk ruimte.

In je agenda: verschillende data in juli, augustus en september 2023
Bestemming: Biscarrosse & Saint-Girons en op de Spaanse heuvels van Oyambre & Asturias.

Woodwings longboardkamp Frankrijk

Wil je beter leren longboarden? Begin je pas met longboarden? Of wil je leren down hillen? Ga dit jaar dan naar het Woodwings longboardkamp in Frankrijk (vlakbij Annecy). Gedurende een week leer je het beste uit een longboarddiscipline naar keus.

Er zijn 2 kampen: The dancing & Freestyle Camp en The downhill & Freeride camp. Er zijn 2 kampen: downhill longboarden of dance- en freestyle longboarden. De kampen zijn onderverdeeld in Groms & Youngsters (14 – 18 jaar) en Adults (18 +)

Dit kamp vindt plaats in augustus in Frankrijk (vlakbij Annecy).

In je agenda: 1 – 8 juli 2023
Bestemming: Camping L’Île du Chéran- Base de loisirs Les îles du Chéran
73340 – Lescheraines (vlakbij Annecy)