De mooiste outdoor kleding voor dames deze zomer + trends

De zomer komt er weer aan! En yes hoewel we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, in verband met wat ik even het C-woord noem (want voor Google is het noemen van de virus niet heel handig), kun je juist nu je steentje bijdragen en gewoon blijven uitgeven zoals je anders doet. In deze post hebben we 3 fijne outdoorkleding trends voor je gebundeld!

Wandelen

Fleeces

De fleeces zijn al langer populair in de outdoorwereld, maar ook modemerken zien dat nu. Zo zie je bij merken als Patagonia & The Northface natuurlijk al langer de wollige vesten. Fijn bij het kampvuur maar dus ook gewoon voor die barbecue zomeravonden. Laten we hopen dat we deze gauw weer kunnen doen #fingerscrossed. Bekijk de mooiste fleeces op Plutosport.nl

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt nog steeds een grote rol in kleding. En wij zijn er ook fan van. Zo koop ik vaker op websites als Vinted en Marktplaats mijn kleding en mag ik graag de tweedehandswinkels opzoeken voor outdoorkleding. Fijne flanellen shirts, zoals hiernaast kun je prima in tweedehandsshop kopen. Kijk alleen wel uit met outdoorgear als klimtouwen, dat kun je beter nieuw kopen :)

Ook duurzame merken of merken met een duurzame kleding poppen uit de grond en dat vinden wij heel fijn. Een favoriet outdoormerk dat duurzaam produceert is Patagonia. Maar ook The Northface en Adidas komen met steeds meer duurzame(re) collecties.
Bekijk alle duurzame kleding op de webshop van Plutosport

Suppen

Supkleding voor dames

Leggings worden natuurlijk al lang gebruikt voor meer dan alleen yoga. Wist je dat leggings ook ideaal zijn om in te surfen of te wandelen?

Bekijk de surfleggings op deze pagina

De webshop van Pluto heeft een aantal fijne leggings waarmee je kunt wandelen, hardlopen of yoga kunt beoefenen. Bekijk hier de leggingscollectie van Plutosport.

Surfen

Een wetsuit houd je warm tijdens het surfen, suppen, kiten, duiken en alle andere watersporten. Als je het water in gaat komt er water in je wetsuit en je suit zorgt ervoor dat je warm blijft doordat er een dun laagje water tussen je huid en het neopreen blijft zitten.

Bekijk ook onze wetsuit Guide.

Surfschool Fuerteventura

Een wetsuit houd je warm tijdens het surfen, suppen, kiten, duiken en alle andere watersporten. Als je het water in gaat komt er water in je wetsuit en je suit zorgt ervoor dat je warm blijft doordat er een dun laagje water tussen je huid en het neopreen blijft zitten.

Outdoorwinkels

Bekijk ook de leukste outdoorwinkels van Nederland in deze blogpost.

Dit artikel is in samenwerking met Plutosport opgesteld. Bekijk de laatste dameskleding van Pluto op Plutosport.nl

Dit vind je misschien ook leuk:

Ben je op zoek naar een reisorganisatie voor een op maat gemaakte reis, een individuele reis of een groepsreis? Bekijk dan een selectie van onze favoriete reisorganisaties

Wanneer je iets koopt via links op onze website, dan steun je ons zonder dat het jou iets extra's kost en zo kunnen wij onze content gratis houden. Niks boeken maar heb je iets aan onze content gehad? Dan kun je ons een kopje koffie donerenDankjewel voor je steun. ♥️

Plaats een reactie