Krijg direct € 50 korting op je eerste Airbnb accommodatie!

Ga je binnenkort op reis en wil je slapen op een unieke locatie tussen de locals of in een bijzondere accommodatie? Dat kan gemakkelijk met Airbnb. Wij geven jou korting op je eerste boeking bij Airbnb om het uit te proberen Met een speciale kortingscode krijg je direct €50 korting op je Airbnb accommodatie.

Airbnb korting eerste boeking

De kortingscode voor Airbnb krijg je als je je voor het eerst aanmeldt bij Airbnb via onze link. Op het moment dat jij boekt, krijg je direct €50 korting op je Airbnb accommodatie en wij krijgen €16 tegoed. Een win-win situatie toch? Want reizen is al duur genoeg.

Onze ervaringen met Airbnb

Wij slapen tijdens onze reizen regelmatig in een Airbnb appartement en vinden dat heel fijn. Je slaapt vaak op een minder-toeristische plek en voor minder geld dan bijvoorbeeld een hotel.

Airbnb is voor ons de mogelijkheid om nieuwe mensen (locals) te ontmoeten, tussen de locals in te verblijven en vaak goedkoper en unieker te overnachten. We hebben al op heel veel plekken in een Airbnb accommodatie overnacht (van Hawaii tot Japan) en alleen maar goede ervaringen (het helpt als je de reviews van de appartementen goed leest).

We sliepen in zowel privékamers als eigen huisjes/appartementen.

Meer lezen? Lees onze ervaring met Airbnb.

Hoe werkt de Airbnb kortingscode?

Benodigde tijd: 10 minuten

De Airbnb kortingscode invoeren:

 1. Klik op onze € 50 kortingslink

  A als je op onze € 50 kortingslink hebt geklikt kun je via de button klikken op “Meld je aan om je tegoed te claimen”.

 2. Vul je gegevens in en maak een account

  Als je je gegevens hebt ingevuld kun je een Airbnb slaapplek gaan zoeken.

 3. Zoek een geschikte slaapplek

  Zoek op je bestemming, vul de datum en het aantal personen in. Je kunt filteren op faciliteiten en let goed op de superhosts of accommodaties met goede reviews.

 4. Reserveer je accommodatie

  Ben je geslaagd met het vinden van een accommodatie. De prijs van de accommodatie voor jouw reisdata en de korting die je van ons krijgt kun je direct zien in het prijsoverzicht. De Airbnb korting van 50 euro wordt direct verrekend! Je hoeft dus geen kortingscode in te voeren!

Airbnb kortingscode niet direct gebruiken

Wil je nog niet boeken, maar wel gebruikmaken van de korting? Je hoeft geen ‘kortingscode’ in te voeren.

Veelgestelde vragen

Is Airbnb betrouwbaar?

Airbnb is over het algemeen veilig. Alle Airbnb verhuurders worden goed gecontroleerd en je betaalt in een veilige omgeving via Airbnb. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan, daar heeft niemand controle over. Om het je zo veilig mogelijk te maken kun je het volgende doen: zoek accommodaties uit met goede reviews zodat je zeker weet wat je kunt verwachten. Zo heb je ook veel superhosts, verhuurders die accommidaties verhuren en daarop veel goede enthousiaste reviews ontvangen. Tenminste 80% van de recensies van superhosts hebben 5 sterren. De voordelen van een superhost zijn is bijvoorbeeld een badge waardoor ze sneller gevonden worden.

Waarom boeken bij Airbnb?

Airbnb.nl biedt accommodaties vaak voordeliger aan dan reguliere verblijven op soortgelijke bestemmingen. Je kunt bij Airbnb veel recensies lezen over gasten en verhuurders, zodat je weet wat je kunt verwachten.