Start laatste ronde Kardingerbultra 2023

Kardingebultra

De Kardingerbultra is een unieke variant van de Backyard Ultra in het prachtige Groningse natuurgebied Kardinge. Hier strijden de deelnemers om de overwinning, met een maximum van 24 rondes. Gedurende maximaal 24 uur rennen de deelnemers elk uur 6706 meter (4 mijl), met inbegrip van 32 hoogtemeters. Benieuwd naar meer? Lees verder!

Kardingebultra – AchtertoenUltra Grunn

De Kardingebultra, ook wel de AchtertoenUltra Grunn genoemd, is een unieke ultraloop. Gedurende 24 uur lang, ren je elk uur 6706 meter (4 mijl), inclusief 32 hoogtemeters. Als meerdere deelnemers de laatste ronde bereiken, wordt de winnaar bepaald op basis van de snelste finishtijd in die laatste ronde.

Ontdek de prachtige route die speciaal voor dit evenement is uitgestippeld in natuurgebied Kardinge. Met een afwisselend parcours dat je constant verrast en uitdaagt, geniet je van de natuurlijke schoonheid van dit recreatiegebied. Je kunt de route hier bekijken.

Op 15 en 16 juli 2023 organiseerde Steenbok Sport de tweede editie van het spectaculaire Kardingebultra – een variant van de Backyard Ultra.

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Natuurmonumenten om de prachtige natuur van Kardinge te steunen.

De informatie over het event kan veranderen, controleer de website van Steenbok Sport voor de meest actuele informatie.