Dit zijn de beste skisokken

skisokken en schoenen

De informatie hier wordt zo goed mogelijk bijgewerkt m.b.t COVID-19. Controleer bezienswaardigheden, activiteiten, enz voordat je vertrekt, aangezien dingen snel kunnen veranderen. Bekijk ook onze tips voor reizen tijdens corona

Of het nu gaat om warmte, een comfortabele pasvorm in strakke laarzen of een mooi printje. Het is het altijd wel waard om te investeren in goede skisokken. Zelfs de minste irritatie kan je snowboard- of ski-ervaring verpesten. DIt betekent niet dat je gelijk honderden euro’s moet uitgeven aan een paar soken, maar kies je sokken net zo wisely als je snowboard, ski’s en andere wintersportgadgets. Hieronder vind je onze selectie van de beste skisokken van dit seizoen – en ze zien er allemaal ook nog eens leuk uit voor op de après-ski ;-)

1. Smartwool PHD Ski Light: beste dunne skisokken

Deze sokken kom je in bijna elke lijst van beste skisokken tegen. En niet voor niets. En ook voor 2020 staat ie weer in de toplijst. Ondanks het lichtgewicht, krijg je nog steeds alle ondersteuning, ademen deze sokken en leveren ze dezelfde prestatie als die van andere PhD-sokken.

Koop deze Smartwool ski- en snowboardsokken als je warm wilt blijven, droge voeten wilt houden en toch het gevoel wil hebben dat je bijna geen sokken draagt.

Vanaf €16 bij Bergfreunde

2. Burton Weekender + Midweight

Jake Burton Carpenter, is natuurlijk een van de grondleggers van het snowboarden en verantwoordelijk voor het bedrijf dat de beste snowboardkleding maakt. Daarom verdienen de Burton Weekender een plaats in de top vijf beste skisokken. Deze snowboardsokken zijn niet alleen erg warm, maar ook super comfortabal en zien er ook nog eens leuk uit! Deze middelzware sokken zijn precies zwaar en dik genoeg voor de snowboardschoenen. De sokken drogen snel, houden je voeten de hele dag warm en ze zijn lekker zacht.

Vanaf €36,95 bij Blue Tomato

Zie je een foutje op onze website? Mail dan naar info[at]lonedrifters.nl
Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit heeft geen invloed op de informatie op deze site. Wil je hier meer over weten, kijk dan in ons Privacybeleid in de footer van de website.