Breng buiten naar binnen met kamerplanten (+kortingscode)

Sponsored

Of we nu vaker naar parken gaan, meer wandelen of juist meer in het binnenland reizen, het dagelijks leven speelt zich nu nog meer buiten af door de coronaregels. Dat komt natuurlijk met name door het thuiswerken/continue thuis zijn. Bij ons in ieder geval wel. We hebben allemaal behoefte aan buitenlucht en het gezelliger maken van onze eigen woning, tijdens de lock-down. Ik kreeg van Plant Rebelz een goodiebox met plantjes toegestuurd om ons kantoor op te fleuren (of in dit geval, de woonkamer in ons minihuisje). Breng ook buiten naar binnen en krijg korting op de planten van Plant Rebelz op Lone Drifters

Nu we veel aangemoedigd worden om thuis te blijven en ons te houden aan de strikte regels (zoals de avondklok). Zie je een toename in tijd buitenshuis doorbrengen. Wij wandelden al veel, maar ik geloof dat ik nog nooit zoveel kilometers heb gemaakt als tijdens de coronapandemie. En we vinden het leuk om te zien hoeveel mensen nu de liefde voor de natuur ontdekken. 

Breng buiten naar binnen met planten

Maak gebruik van buitenelementen in je huis voor een positieve invloed op je welzijn en mentale gezondheid. Ik heb nog nooit zoveel kamerplanten gekocht als sinds de lock down. Kamerplanten zijn erg populair en tijdens de pandemie heeft deze populariteit zelfs nieuwe hoogten bereikt door de opkomst van ‘Plantfluencers’ op Instagram en TikTok. Maar hey, niet alleen plantfluencers halen voordelen uit kamerplanten.

Waarom planten goed zijn

Kamerplanten zijn goed voor je gezondheid – en niet alleen leuk voor je interieur (niet onbelangrijk:)). Planten doen namelijk het tegenovergestelde van wat we doen als we inademen: zuurstof afgeven en kooldioxide absorberen. Dit verfrist de lucht en verwijderd schadelijke giftstoffen. Uitgebreid onderzoek door NASA heeft toont aan dat kamerplanten in 24 uur tot 87 procent van de luchttoxine kunnen verwijderen. Studies hebben ook aangetoond dat kamerplanten de concentratie en productiviteit verbeteren (tot wel 15 procent!), stress verminderen en goed zijn voor het humeur. Hierdoor zijn ze ook perfect voor je werkruimte (jay voor thuiswerkers). Meer redenen om je huis om te toveren tot plantparadijs. En dat kan bij de leuke webshop Plant Rebelz!

Shop je planten bij Plant Rebelz + kortingscode

Geef je interieur een groene make-over met de stoere kamerplanten bij de leuke webshop Plant Rebelz. Je shopt hier de tofste stekkies, kakeltje vers uit eigen kas. En leuk, je ontvangt ze via de post, gewoon door de brievenbus, hatseflats op je deurmat. Naast tientallen trouwe stamgasten vind je bij Plant Rebelz ook hele stoere kamerplanten zoals de ‘Monstera Deliciosa’ en ‘Ficus Robusta’. Stoer en tropisch van uiterlijk. 

Naast kamerplanten shop je bij het leuke Plant Rebelz ook stekjes, terrariums en goodies als droogbloemen en kaartjes en posters. In mijn Plant Rebelz box zaten 3 kamerplanten, een gedroogde bloem in een glazen pot, potgrond, notitieblok en confetti om er een plant party van te maken 👌🎉.

🠦 Bestellen? Check de website van Plant Rebelz en ontvang  €5,- korting (bij besteding van €25,-) met de code thelonedrifters-5. Bestel snel, de code is maar tot 11 april geldig 😎.

GRATIS BROCHURE VOOR JE CAMPERREIS VOOR 2022!
Canada, Nieuw-Zeeland, Amerika en meer landen