Summertip – Chicky Clinics Summertour 2013

Deze zomer hoeven we ons niet te vervelen, want het nieuwe zomerprogramma van Chicky Clinics is bekend en superleuk! De Summertour van Chicky Clinics wordt ingeluid met het Surf Weekend op Vlieland van 21 t/m 23 juni 2013.

Surfweekend Vlieland

Tijdens dit weekend worden er surflessen gegeven en geeft Nederlands kampioene Dominga Valdes de gevorderde meiden surf coaching. Uiteraard is er veel meer gezelligheid: naast alle surfactiviteiten kun je onbeperkt longboarden door de Vlielandse duinen, slacklinen totdat je er letterlijk bij neervalt, meedoen aan chille yoga sessies en op zaterdagavond smullen bij de BBQ!

Zomerprogramma

Verder organiseert Chicky Clinic de gehele zomer diverse clinics in surfen (o.a surftrip Zarautz), kite-surfen, longboarden, skateboarden, wakeboarden, motorcrossen en SUPPEN. Bovendien kun je een workshop doen om je eigen longboard te maken! De clinics zijn toegankelijk voor meiden die voor het eerst een sport willen uitproberen, maar ook voor meiden die graag hun skills naar een hoger niveau willen tillen! Kortom, voor iedere chick wat wils!

Stoked geworden?! Check dan de website van Chicky Clinics (www.chickyclinics.com) voor meer info en inschrijvingen.

Mocht iemand een keer zin hebben en niemand hebben, laat het me weten en wie weet gaan we samen lekker stuntelen (zo goed ben ik namelijk ook niet!)

Welke soort activiteiten mag jij graag in de zomer doen?