Confessies van een backpackster

Reis alleen naar landen waar het veilig is. De meeste reistips op onze website zijn ter inspiratie voor toekomstige reizen. Hou altijd de website van de Rijksoverheid in de gaten voor het laatste reisadvies!

Yes ik hou van backpacken. Ik kies liever voor goedkoop overnachten dan een chique hotel. I mean, it’s just to sleep right?

Maar ondanks dat ben ik stiekem wel echt een meisje. Stiekem heb ik wel wat op te biechten girls. Dus vandaag zit ik op de biechtstoel, are you ready for my backpack confessions?

  • Hoewel ik geen nagellak, nagelknipper en nagellakremover meeneem als ik ga backpacken, ging ik in Azië regelmatig naar de manicure en pedicure… Backpack in style babes!;  Update wereldreis 2; 2017: ging allemaal mee ;-)
  • Ook heb ik mijn wederhelft gevonden in Vietnam (chick uit Engeland). We gingen regelmatig ons haar laten stylen en haarmaskers nemen (omdat het zooo cheap was and we neeeeded it ;-)). Uiteraard steunen we hiermee ook de lokale kappers :)
  • Ik verkoos wel eens een Thaise massage boven tempels bezoeken (na 2 weken Azië leken alle tempels gewoon teveel op elkaar. Herkenbaar?);
Girly backpack confessions, massage, thailand, thaise massage,chiang mai, backpacken
  • Tijdens het backpacken heb ik altijd iets ‘speciaals’ mee voor als ik op stap ga of iets anders aan wil. Je hebt toch vrijwel elke dag hetzelfde aan. (denk: ketting, petje, oogschaduw of een enkelbandje);
  • Ik heb in Vietnam meer dan 10 kledingstukken laten maken ^^. En er achteraf pas bij stilgestaan dat het misschien wel door kleine kindertjes is gemaakt… :/
  • In Bangkok heb ik nepwimpers laten zetten en toen ik er 4 jaar later weer was (2011): feather extenstions. Die had ik dus echt nodig…uhu
  • Ik slaap wel eens op mijn eigen handdoek (lichtelijke smetvrees);
  • Ik ben in 2007 heel lang op zoek geweest naar een bepaalde bikini (en geslaagd!), je zou denken dat de koopobsessie na 3 maanden reizen wel weg zou gaan nope; update 2017: nog steeds koopobsessies
  • In 2007 had ik 3 bikini’s mee voor een half jaar reizen en er nog 2 bij gekocht; update: in 2017 maar 1. Is het ergens toch nog goed gegaan ;)
  • Ik miste op reis mijn stijltang en sindsdien heb ik deze wel eens mee op reis *hihi;

En? Vielen ze mee? Wat is jouw ultieme (girly) travel en/of backpack(st)erconfession?