Surf shacks | surf interieurs waar je surfhartje van gaat smelten

Als ik aan de surflifestyle denk, denk ik ook aan bohemian. Kanten jurkjes, dromerige beelden, mermaids, buffalo schedels, handsieraden. Maar ik zie ook gebruikte surfboards, aztec, veel hout, riet, palmbomen en kleur. Huizen van surfers hebben die beachy vibe. Een surfinterieur is eigenlijk niet echt een term, maar een huis waar je items tegenkomt uit de surfcultuur. Zo blijkt uit het boek Surf Shacks van Indiehoek. Maak creatief gebruik van de ruimte in je huis door je boards op lege plekken te hangen en om op een leuke manier je collectie te organiseren. Geen surfer maar hou je wel van de surf vibe? Geen nood, in dit artikel delen we de mooiste inspiratie voor je surfinterieur en items waarmee je een surf interieur kunt vormgeven.

[alert]

[/alert]

Surfinterieurinspiratie

Hebben surfboeken voor op de koffietafel

Surfshacks Indoek

Het boek Surfshack van Indoek laat de mooiste surfinterieurs zien van bekenden uit de surfwereld als Sam McIntosh, Raimana Van Bastolaer, Kassia Meador, Cyrus Sutton, Mikey DeTemple, Strider Wasilewski en Dylan Graves.

De surfhuizen staan niet perse aan het strand van Hawaï, maar kunnen ook een blokhut in een Nationaal Park zijn. Het gaat om de architectuur en een kijkje in het leven van surfers met mooie persoonlijke verhalen. Bekijk dit boek op Bol.com

High Tide, a surf Odyssey

Chris Burkard (geboren 12 maart 1986 in San Luis Obispo, Californië) is een Amerikaanse autodidactische fotograaf en kunstenaar, gevestigd in de Central Coast-regio van Californië. Het werk van Burkard is gelaagd door onderwerpen op het gebied van landschap, levensstijl, surfen, buiten en reizen. Burkard hanteert een fotojournalistieke benadering om grootschalige redactionele projecten te bedenken die zich uitstrekken over meerdere media, geformuleerd voor digitale en gedrukte contentplatforms. Het gebruik van natuurlijke lichttechnieken komt veel voor in het werk van Burkard en legt humaniserende momenten vast in zowel culturele als natuurlijke landschappen.

(Bron: Wikipedia. Beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding / Gelijk delen.) “
Alles van Chris Burkard

it boek is hét surfboek met het verhaal van rough and tough surfing in adembenemende landschappen, ruige en afgelegen plekken, de hoogste golven, de meest spectaculaire sprongen en enorm afzien. Een fotografische hommage aan surfen in veelal extreme omstandigheden door een internationale surf-topper en zijn team. High Tide volgt de surfers in hun fantastische reizen en prestaties in de meest uiteenlopende en afgelegen landschappen. Het boek geeft het ultieme gevecht weer tussen de elementen: het water met de golven tegen het board en de mens.

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit heeft geen invloed op de informatie op deze site. Wil je hier meer over weten, kijk dan in ons Privacybeleid in de footer van de website.