druk druk druk

Deze reisverhalen uit 2007 stonden oorspronkelijk op aroundtheglobe en zijn zoveel mogelijk in originele zinsopbouw gelaten en naar lonedrifters.nl overzet. Het kan dus zijn dat de schrijfstijl anders is dan dat je van Evelyn gewend bent :)

Maar weer even een berichtje van mij. Ik zit alweer op het internet, jaja i know, maar Chris was even weg en ik wist niet wat ik wou doen, want het onweert en ik ben bang voor onweer :P. We hebben vandaag 7 uur gereisd van Ayuthayya naar Sukhotai. Morgen weer 5 uur naar Chiang Mai. Op dit moment wordt ik wel gek. Ik heb last van de warmte, het is erg heet en het regent nauwelijks. Ik heb best veel geld uitgegeven en daar baal ik best van.. geen georganiseerde excursies meer. Het geld wat ik per maand wou uitgeven heb ik nu in een week tijd uitgegeven :S. Morgen gaan Chris en ik pakketjes versturen naar NL want onze backpacks zijn erg vol!

Gisteren is eindelijk mijn was gedaan, ik werd al gek, want ik liep een heel weekend in dezelfde kleren omdat mijn kleding smerig was geworden o.a. door het Song Kran festival….

Vandaag heb ik gefietst met Christien.. en ik had een roze fiets :P.

Het matchte trouwens wel erg goed bij mijn jurkje ;) . We fietsten al gelijk aan de verkeerde kant van de weg :P . Ze fietsen hier dus aan de linkerkant van de weg.

Vandaag kwamen we de 2e Nederlander tegen. Het valt erg tegen, tot nu toe vooral Duitsers en die zeiden nog wel tegen mij dat ik naar huis moest gaan :| . Ik zag er namelijk niet uit als een backpacker maar als businesswoman en wat had ik hier te zoeken :P whaha.

Volgende week woensdag vliegen we waarschijnlijk naar Vietnam (Hanoi). Ik trek de busreizen best wel slecht i.v.m mijn rug en bussen zijn ook niet best. De tijd vliegt ook voorbij.. zoals vandaag, hele dag gereisd en weinig gedaan. Je bent ook moe :( We zijn nog niet eens uit geweest omdat we 12 uur per dag aan het sightseeing zijn haha :S.