Noot van de redactie: Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd op 26 mei 2015 en is volledig vernieuwd en geactualiseerd op juistheid en volledigheid

Oeps, de laatste traveldiary is bijna een maand geleden geplaatst.  Maar ik heb weer heel wat foto’s en verhalen voor jullie. Zo kwam ik terug uit Peru en ging ik daten met travelblogvrienden Michelle, Anouk en Bianca voor een travelbloggers event in Amsterdam.

DSC_2623

Jetlaggie

Ik ben al 1,5 week terug uit Peru en eindelijk weer gewend aan het fulltime werken. Het afkicken van social media, minder dan 24/7 met de blog proberen bezig te zijn en natuurlijk reizen beviel me weer al te goed. Het heeft toch nog ruim een week geduurd voordat ik in Nederland van de jetlag genezen was. In de vroege ochtend opstaan koste me heeel veel moeite afgelopen week. Psst naar bed gaan overigens ook. Soms waren er avonden dat ik voor half tien ineens al lag te slapen (ja ineens, ik schrok er zelf ook van the morning after).

Hallo toffe dingen

Toffe dingen doe je automatisch wel op reis. En soms moet ik even een schop onder mijn dikke reet krijgen om thuis ook die leuke dingen te (blijven) doen. Met een blog kom ik al gauw op het bloggen als hobby uit, terwijl ik nog heel veel vriendinnen en andere hobby’s heb die ik verwaarloos. Even de fixie pakken en een rondje weilanden rijden, Game of Thrones en House (ja ik weet het, tien jaar te laat) kijken, longboarden, yoga en de nieuwste koffie spots zoeken.

Afgelopen vrijdag had ik weer een date in mijn favoriete stad (Amsterdam) met Anouk, Michelle en Bianca. Mijn blog besties. Na een lekkere lunch bij Stek in de Wibautstraat gingen we naar Hotel Arena voor het travelblog event van PR Bureau Cherry Picker. Hier praatte ons blog vriendinnetje Laura over het reisbloggen en was er een netwerk borrel voor reisbloggers. Ik heb weer inspiratie om te bloggen! Zo leuk om meer mensen te vinden die over hun passie bloggen.

STEK Amsterdam Style Spy

foto / Bianca Kramer

Boardsports favorites!

Jaa zoals jullie weten ben ik met de meiden achter Boardchicks achter de schermen bezig om een tijdschrift en magazine voor elkaar te krijgen. Een initiatief voor meiden die van boardsporten houden. Mooie membership, tips voor beginners, gevorderden, een markplaats én events. Wil je ons sponsoren? Klik dan snel hier. We hebben heel heel waarschijnlijk een grote sponsor binnen gehaald en hebben nog 3000 EUR nodig. Help je ons mee? = LIEF

Verder spotte ik dit geweldige sugar pastel skateboardje! MUST HAVE!

Gerelateerde afbeelding

Helaas waren ze net te laat voor Peru, maar bij thuiskomst lagen de Sanuk yoga slippertjes op mijn kamer. Hoewel het weer er niet helemaal naar is zucht, draag ik ze regelmatig. De yoga collectie heeft slippertjes gemaakt van een yoga matje, ze lopen zo lekker! Yoga time, all the time. Binnenkort maar weer een What I wear?

Yoga sling

Nieuw homepage design

Oplettende lezertjes hebben het al gezien. Er is wat aan de styling van Style Spy veranderd. Er is weer een hoofd en top menu, de lettertypes zijn hier en daar aangepast en de homepage ziet er anders uit (met leuke quotes)! Like?

Wat vind je van de styling? Jajh or najh?
Tot volgende week! Weer snel een a spy into my life, promise!