SUMMER SALE - koop nu je outdoorkleding bij Bergfreunde

Mooiste roadtrips door Europa

Wil je een roadtrip door Europa maken? Europa is het land om een roadtrip door te maken. Of je nou door Noorwegen, België, Frankrijk of verder weg wilt reizen. Voor iedereen is er wel een mooie roadtrip te vinden. Vind je inspiratie voor een roadtrip door Europa.

Route Zuid-Frankrijk met de auto of camper

In deze route begin je vanuit Amsterdam en rij je via Dijon naar het zuiden van Frankrijk. We rijden langs Montpellier, Marseille, Saint Tropez, Frejus, Nice & Monaco.

Europa

Roadtrip van een week door Zwitserland

Voor een roadtrip hoef je niet ver te reizen. Wat dacht je van een roadtrip door Zwitserland. Zo heb je de Grand Tour; een roadtrip met de mooiste wegen, haarspeldbochten en bergpassen? De Zwitserse Alpen zijn een droom voor roadtrippers. In dit artikel delen wij een route door Zwitserland.

Route Noord-Frankrijk

Deze route door Noord-Frankrijk is ideaal als je op zoek bent naar wandelen, de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en niet al te ver van Nederland wilt rijden.

Route Zuid-Frankrijk langs de Côte d’Azur

In deze route begin je in Montpellier en rijd je lans de mooiste Frans Mediterraanse kust door naar Monaco. Je rijdt plekjes zoals Montpellier, Marseille, Saint Tropez, Frejus, Nice, Antibes en meer.

Route door Zuid-Noorwegen

Noorwegen vinden wij een van de mooiste roadtrips door Europa. In deze route begin je bij Stavanger en rijd je via Preikestolen door naar de dorpjes Odda, Flam, Bergen en bezoek je het nationaal park Jotunheimen.

Route door Madeira

Madeira is een land die je wel met de auto moet ontdekken om op de allermooiste plekjes te komen. Wij vinden Madeira toch wel één van de mooiste roadtrip routes in Europa die je kunt maken doordat het iets weg heeft van Hawaii. Welke route je moet nemen? Bekijk alle bezienswaardigheden van Madeira en start met het plannen van je roadtrip door Madeira.

surfbus Madeira

3 weken door Europa

In dit artikel hebben we een route verzameld door Frankrijk, Zwitserland en België.

drone foto
Vind je onze content leuk?
Volg op Instagram
Voor inspiratie voor je volgende reis!