Nederlandse Longboardster longboarden over boulevard Kauai

Favoriete longboard video’s

Ik kan soms wel uren naar longboard videos op Youtube kijken. In de eerste plaats natuurlijk vanwege het afkijken van de technieken. Maar er zijn ook echt een paar goede video’s van progirls zoals de Longboard Girls Crew die hun video’s geweldig editen en op de mooiste plekjes boarden. One day I hope to be as good as they are. De eerste twee video’s zijn overigens niet zo lang, mocht je geen zin hebben om gedwongen video’s te bekijken;-). De meiden in de tweede video zijn trouwens  Nederlands en men! wat ben ik jaloers op hun tricks. Ik ben allang blij dat ik 90 graden kan springen op een stilstaand board!

Mocht je wat meer tijd hebben dan moet je zeker de derde video van de Longboard Girls Crew op roadtrip zien! Wat een geweldige meiden (en toffe achtergrondmuziek). Makes me wanna be part of their crew!

Psst… wist je dat de longboard girls crew in meerdere landen worden vertegenwoordigd? Volgens mij komt er weer een nieuw artikeltje aan ;-) 

Bij 32 seconden draait ze 180 graden, waarvan ik er maar 90 kan ;-) (dus reken maar uit)