5 plekken om leuke foto’s te schieten in West-Amerika

Amerika is natuurlijk een walhalla voor fotografen met al die mooie bergen, watervallen, canyons en surfstranden. Maar naast stranden zijn er ook andere plekken waar je leuke foto’s kan schieten voor in je fotoalbum. Wat dacht je van het hoofdkantoor van Google? Of kajakkend tussen de canyons? In dit artikel vind je de leukste (en mooiste of grappigste, wat je er zelf van maakt) plekken in Amerika om foto’s te maken.

1. De Hollywoodletters

Deze plek hoort natuurlijk in deze lijst: de Hollywood letters. Je kunt helemaal naar boven hiken en achter de letters genieten van het uitzicht over Los Angeles (of nog mooier aan de andere kant van de heuvel) of je kunt al foto’s schieten op de weg naar boven. En dat deden wij. Deze foto doet mij nog steeds denken aan die eerste dagen op wereldreis, dus ik heb er goede herinneringen aan.

Loop vanuit Hollywood de Hollywood Hills in voor jaw dropping huizen en je komt vanzelf mooie plekjes onderweg naar de letters tegen.

Bekijk ook onze guide voor Los Angeles.

2. Het Google hoofdkwartier

Voor de nerds onder ons.

Omdat we beide in de IT werk(t)en en mijn vriend mobile developer is moesten we natuurlijk langs het Google hoofdkwartier.

Onderweg kwamen we een Chinese Android fanboy tegen die met de taxi vanuit San Francisco heeelemaal naar het hoofdkwartier was gereden (best duur). Helaas – voor hem en stiekem voor ons – was de winkel dicht dus het enige wat hij kon doen was teleurgesteld het gebouw bekijken. Als je hier bent moet je zeker een rondje op de Google fiets doen ;-)

3. The World’s biggest Dinosaur

Okay, dit is misschien meer een plek om met je kinderen heen te gaan, maar als dinosaurusfanaat (ik zou dikke vrienden met Ross van Friends kunnen zijn) MOEST ik hier heen. Op Instagram had ik de dino’s al voorbij zien komen, maar het koste me best wat zoekwerk om de World’s biggest dinosaurs te vinden.

Je vindt deze giganten tussen Los Angeles en Palm Springs.

You’re welcome ;-)

4. Elke plek in Yosemite National Park

Yosemite National Park is een walhalla voor natuurliefhebbers, wandelaars en fotografen. Waar je ook bent, er is overal wel een mooi shot in Yosemite te maken.

Bekijk ook onze 3x outdooractiviteiten in Yosemite

5. Page Arizona

Rondom Page Arizona vind je zoveel mooie plekken om te fotograferen. Het water is er zo blauw, de canyons diep en vreemd. Niet voor niets heeft een van mijn foto’s mijn visitekaartje gehaald. Het is er gewoon zo mooi <3

Lees ook onze guide voor Page om een beeld te krijgen wat wij bedoelen :)

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit heeft geen invloed op de informatie op deze site. Wil je hier meer over weten, kijk dan in ons Privacybeleid in de footer van de website.