Kapsel inspiratie voor avontuurlijke chickies

Last updated:

Of je dit jaar nou op reis gaat, naar een festival of gewoon een middagje gaat skaten. I bet you want your hair out of tha way? Ik heb zelf nogal lang haar (voor het eerst!) en vind het vooral met de warmere dagen wel lekker als ik m’n haar niet los hoef te dragen. No need to explain that right? Gelukkig hoeven we het niet met de saaie ponytail te doen en heb ik dankzij mijn pinterestboards de mooiste, gaafste en leukste kapsels voor avontuurlijke chickies geselecteerd. En nee, je hoeft er niet altijd lang haar voor te hebben! Ready for some inspiration?

Beach Bun

Longboard vlecht

Festival Bandana

Caps & Hats for sunlovers who care about their skin

The travelerhat

Surfers’ ponytail

Love, love, love de festivalbandana! Nog een korte maand en dan vertrek ik richting Tomorrowland,  leuk ideetje voor m’n haar?

Genoeg ideeën opgedaan? Hoe draag jij je haar het liefst vast als je ‘op avontuur’ gaat?