De 5 mooiste kurken wereldkaarten voor aan de muur!

Een wereldkaart aan de muur is een leuke manier om te dromen over bestemmingen die je nog wilt bezoeken. Zo heb je de bekende kras wereldkaart en een kurken wereldkaart waar je al je reizen kunt bijhouden door de bijgeleverde pinnetjes.

Luckies Kurken wereldkaart

Op mijn nieuwe kurken wereldkaart kan ik al mijn reizen bijhouden door  foto’s vast te pinnen. Deze prikbord wereldkaart bestaat uit verschillende zelfklevende werelddelen, die je zelf in de goede volgorde kunt opplakken. Met de bijgeleverde pinnetjes kun je foto’s op het prikbord pinnen en zo op een leuke manier laten zien waar je bent geweest. De kurken wereldkaart hangt ook erg gaaf op mijn bruine muur door het ton-sur-ton effect.

➽ € 29,95 bij Fonq
➽ € 34,95 bij de Zwerver 
➽ € 36,40 bij Bol.com 

» Grootte 100 x H 46 cm groot.

Woody Map XL Kurken Wereldkaart

Deze kurken wereldkaart van Woody Map XL lijkt op de bovenste, maar dit is echt een prikbord met zwarte werelddelen. Het voordeel ten opzichte van de Luckies wereldkaart is dat je deze wereldkaart gemakkelijker ophangt omdat het 1 onderdeel is. Ook kun je de foto’s buiten de wereldkaart pinnen.  

➽ € 24,60 bij Fonq

» Grootte 60×90 cm.

Vestbjerg Emily Prikbord met Wereldkaart

Deze kurken wereldkaart is ook prikbord met zwarte werelddelen, maar je krijgt de kaart met een mooie zwarte lijst eromheen. Je hangt deze wereldkaart dus gemakkelijk op aan je muur.

➽ € 14,99 bij Fonq

Cork push pin wereld kaart

Dit kurken werelkaart is een unieke en stijlvolle wereldkaart?Markeer landen waar je geweest bent en waar je naartoe wilt. De kaart is handgemaakt van duurzaam materiaal en landen, hoofdsteden, rivieren, meren en Country boarders zijn geïllustreerd op de kaart. 

➽ € 123,95* bij Etsy

Push Pin kaart USA 

Deze kaart van kurk is voor de echte USA-liefhebbers. Professioneel afgedrukt ontwerp en zelf klevend materiaal op de pads.

➽ € 26,09* bij Etsy

Meer leuke cadeautjes?