cadeau ingepakt met koek

Cadeaus voor haar tijdens de feestdagen

Tips voor de mannen ;-)

Evelyn Zielstra Avontuurlijke reiziger en eigenaar Lone Drifters

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan (vinden wij :-)). De kerstboom mag weer in huis, we kunnen op wintersport en genieten van een lekkere kop chocolademelk. Ben je gek op je vriendin, dan is dit het moment een romantisch cadeau te geven. Dus is het nog niet tot je doorgedrongen dat die lege plek onder de kerstboom voor ons bedoeld is? Dan hebben wij hier een paar hints.

Een fijne legging

Met een legging maak je haar altijd blij. Een legging is ideaal voor het sporten, op vakantie of gewoon voor op de bank. Wij zijn fan van de My Jewellery leggings die een leuk (dieren)printje hebben of een neutrale kleur (met logo) die je kan combineren met een mooi fel of pastelkleurig t-shirtje. You can’t go wrong! 

Make-up na een dag hard werken

Een stralende vriendin is een gelukkige vriendin. Laat het bad vollopen met badschuim en zet een muziekje op en wijntje in de aanslag. Je vriendin gaat gegarandeerd genieten. Dit cadeau is ook perfect op wintersport (mits je een bad in je hotel hebt) of na een dagje actief zijn in de natuur. Beloon je vriendin na het bad met een mooi lipglossje, parfum of oogschaduw. Een welverdiend cadeau na een dag hard werken. De beauty collectie van My Jewellery is voor ieder persoon, huidtype en moment ontworpen. Persoonlijk sieraad.

Unieker dan een persoonlijk sieraad kan het haast niet. Een ring met de initialen van je vriendin, of gewoon de S omdat ze van surfen houdt. Of wat dacht je van haar geboortejaar op een ring (of het jaar waarin jullie elkaar ontmoetten of jullie eerste reis met elkaar maakten). Laat je inspireren op de webshop van My Jewellery.

Gift finder

Weet je niet precies wat je je vriendin wilt geven? Maak dan gebruik van de gift finder van My Jewellery. Met behulp van de gift finder vind jij binnen een paar stappen het perfecte cadeautje! Aan de hand van je budget en vragen over jouw vriendin (of andere vrouw waarvoor je een cadeau wilt kopen) vind je in een New York minute het perfecte cadeau. 

Giftcard van My Jewellery

Helemaal geen idee wat je moet geven?

Een gift card doet het altijd goed. Zoals eentje om iets leuks uit te geven bij My Jewellery. My Jewellery is ooit begonnen als een hobby en nu uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 staat het blij maken van vrouwen met de meest trendy & kwalitatief goede sieraden en kleding centraal.

Je vriendin gaat hier gegarandeerd iets leuks vinden. Bekijk de My Jewellery giftcards en andere cadeau’s voor haar, zoals de meest on-trend sieraden, nieuwste fashion trends en de hipste accessoires. 

→ Bekijk het perfecte cadeau voor haar

Heb je iets aan onze blog gehad? Laat het ons weten met een duimpje omhoog ^_^