Nu online: Protest dames zwemkledingcollectie 2022

De dagen worden langer, het zwemseizoen staat voor de deur en het water roept. Zet je vakantiegeld maar vast apart, want de Protest zomercollectie van dit jaar is weer bloody hot. Die printjes, die kleuren, die modelletjes. Klaar om de surf boys te versieren. Bekijk hieronder de Protest zomercollectie van 2022. En beneden dit artikel vind je ook een kortingscode voor je nieuwe outfit. You’re welcome ;-)

Dames bikini’s

De Protest bikini’s van 2022 zijn weer helemaal HOT. Perfect voor op reis, om in te surfen of lekker op het strand in te liggen. Of je nou een onopvallende zwarte Protest bikini zoekt of een oranje printen bikini mee wilt op reis naar een tropische bestemming.

Als je gaat watersporten, dan wil je natuurlijk genieten van de sport zonder dat bijvoorbeeld je bikini op je buik hangt nadat je al een paar keer over de kop bent gegaan met surfen.

Protest heeft gelukkig bikini’s waar je gerust in kunt rennen en een golfje kunt pakken zoals de speciale Protest surfbikini’s. Ze zien er leuk uit, maar zijn lekker functioneel. Bovendien zijn veel van deze sportbikini’s ook leuk te combineren met een surflegging of broekje om in te suppen. Naast de triangle en sportieve topbikini’s heb je ook de keuze uit beugelbikini’s en bandeaubikini’s. Wat jij maar lekker vind zitten!

Mijn favoriet? De Protest Prtmarang Surf bikini. Ik heb ‘m zelf ook in huis en hij zit heerlijk. Nu nog de vakantie boeken en ik ben klaar om te gaan.

→ Bekijk alle Protest bikini’s

Damesbadpakken

Een klassiek badpak raakt nooit uit de mode, maar de zomer van 2022 brengt een nieuwe reeks leuke zwemtrends om te proberen. Een badpak is niet alleen meer iets van comfort, ook sexy hoog uitgesneden badpakken zie je steeds vaker.

Of wat dacht je van een prachtige glanzende ribstoffen badpak met decoratieve knopen op de borst.

→ Bekijk alle Protest badpakken

Protest kortingscode! 10% korting op de zomercollectie!

Je krijgt van ons 10% korting als je de volgende code gebruikt bij het uitchecken op de Protestwebsite: lonedrifters10. Deze code is geldig t/m 31-10-2022 en geldig op zowel op de nieuwe als oudere collecties! Happy shopping!