korte skivakantie met bus

Roxy snowboard- en skikleding: wintercollectie 2020

Net als elk jaar sta ik even stil bij de Roxy wintercollectie. En boy, wat is de wintersportcollectie voor het wintersportseizoen 2020 van Roxy weer om te smullen. Felle kleuren blijven altijd een beetje in tijdens de winter, ook in het nieuwe wintersportseizoen. Girls want to be seen. Dit jaar zien we gouden details, ook weer een beetje colour blocking en pastelkleuren. En natuurlijk is Roxy steeds duurzamer bezig door het gebruik van speciale technieken. Check de 2019 wintercollectie van Roxy!

Roxy Premiere collectie

Dat Roxy aandacht besteed aan de designs is te zien: vrouwelijke looks die je performance niet in de weg zitten. En Roxy houdt zich meer en meer bezig met duurzaamheid. Zo gebruiken ze in de 2020 collectie revolutionaire verwarmende Warmlink panelen en Hydrosmart stoffen, ook wel de Premiere-lijn genoemd.

Deze lijn won in 2019 de ISPO Gold Award en collectie heeft – ironisch – gouden details in de kleding verwerkt. De designs bevatten de bekende ROXY DryFlight® technologie voor een extreme waterdichtheid [20.000 mm/20.000g]. De collectie is voor zowel snowboarders als skiërs geschikt!

Roxy Pop Snow

En zoals elk jaar komt Roxy dit jaar met de Pop Snow collectie. Bestaande uit een combinatie van pastelkleuren en colourblock. De mintroze snowboardbroek met streepjesdetails vinden wij ontzettend leuk en we staan dan ook in de rij om deze collectie aan te schaffen <3

De Roxy collectie kan je kopen bij:

Zorg dat je altijd de laatste coronamaatregelen van het land van bestemming checkt, voordat je ergens naartoe reist. Check je verzekering bij oranje en rood reisadvies.

Wij maken gebruik van affiliate links. Zo kunnen wij de content op onze website gratis aanbieden.