Met Chicky Clinics naar Mayrhofen!

Twee weken geleden heb ik jullie kennis laten maken met Chicky Clinics. Sanne zoekt nog leuke meiden die mee willen voor een freestyle week naar Mayrhofen! Van 16 t/m 23 maart verblijven ze in het gezellige Gasthof Zillertal en daar kan jij bij zijn! De trip is niet alleen voor gevorderden, maar ook voor de meiden meer die willen leren snowboarden!

Girls, fun and learn riding!! Dat is echt typisch Chicky clinics. Het Nederlandse Nikita team staat voor je klaar om van jou een echte park rider te maken! Of je nou Skier of boarder, beginner of bijna pro bent, you are welcome. Met vriendinnen, als stel of in je uppie. De week zit in ieder geval bomvol met zon, verse sneeuw, nieuwe tricks en dikke party’s!

Van zondag tot en met donderdag krijg je drie uur per dag clinics. Zij leren je om je eerste slide/sprong te maken of helpen je parkskills. Voor de beginnende snowboarders wordt een aparte groep gemaakt. De coaches begeleiden je zodat je binnen een week zonder problemen van de pistes af zou moeten kunnen knallen en misschien zelfs je eerste slides en jumps kunt maken! Naast de clinics kun je zelf oefenen in het park, lekker touren of heerlijk van het zonnetje genieten op het terras!

Aan het einde van de week is er een Best trick contest waar je dan je park skills kunt showen en mooie prijzen kunt winnen! Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd.

Wil je met je vriendje op vakantie? Geen probleem! Je kunt dan de optie nemen om de 2 persoons kamer te boeken, maar ook mee kunt draaien met het programma van Chicky clinics!

Zin gekregen? Deze trip kun je boeken op de website van Saiko. Voor €485,- zit jij een hele week in de sneeuw. Zin gekregen? Check voor meer info de website: www.chickyclinics.com

Zoals Sanne zou zeggen: “Grtz & Ride on!!”

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Naar boven