FAQ: de veelgestelde vragen aan Lone Drifters beantwoord

Ik krijg heel veel dezelfde vragen rondom reizen en boardsporten en daarom heb ik een FAQ heb opgesteld waar ik alle prangende reis- en sportvragen beantwoord.

Wat wordt jullie volgende reis?

Met corona wordt dat even lastig, maar we gaan in 2020 zoveel mogelijk ons eigen land ‘ontdekken’. Ook hebben we plannen om het Pieterpad te gaan lopen!

Wat was de route van jullie wereldreis?

De route van onze wereldreis kun je hier vinden.

Zijn jullie fulltime bloggers?

Evelyn werkt parttime als communicatiemedewerkster en steekt al haar vrije tijd in haar blog naast haar hobby’s (die vaak onderdeel zijn van de blog). Luciano werkt al programmeur in een IT-bedrijf.

Waarmee maken jullie je foto’s?

Wij maken onze foto’s zelf met onze eigen camera’s. Luciano gebruikt een Sony A6000 en Evelyn een Nikon D610. Hier lees je meer over onze fotografiegear.

Hoe editen jullie je foto’s

Evelyn edit alle foto’s, ze doet dat met het programma Adobe Lightroom op desktop en via de gratis Lightroom app op de telefoon.

Hoe verdienen jullie geld met jullie blog?

Als jij iets via onze website boekt kan het zijn dat dit een affiliate link is. Hiermee krijgen wij een kleine commissie. Dit geld steken wij weer in het reviewen van leuke plekjes, outdoorspullen en in het verbeteren van onze blog. Dit kost jou niks extra’s. Daarnaast krijgen we wel eens een gesponsorde reis aangeboden en krijgen we soms betaald voor een artikel. Uiteraard geven wij dat duidelijk aan. We vinden transparantie op onze blog namelijk erg belangrijk! Ook krijgen we binnenkort onze eigen webshop met Lone Drifters producten! Hier lees je iets meer over affiliate links.

Ik ben een bedrijf en wil graag met jullie samenwerken

Dat kan, stel je vraag via de contactpagina.