SUMMER SALE - koop nu je outdoorkleding bij Bergfreunde

Samenwerken met Lone Drifters

Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten bij de (actieve) reis en lifestyle en denk je dat Lone Drifters hierin past? Lone Drifters staat open voor unieke samenwerkingen met merken die bij onze doelgroep passen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Doelgroep Lone Drifters

Avontuurlijke en sportieve reizigers in de leeftijd van 18 – 65+ jaar, maar met name tussen de 25 – 54 jaar.

Lezers van de blog komen met name uit Nederland en België.

Mediakit

Maandelijks bereikt Lone Drifters meer dan 50.000 bezoekers.

Sociale Media

Op onze sociale media kanalen focussen we met name op inspiratie en achter de schermen-content.

Op deze blog vind je een bron aan persoonlijk tips & tricks, ervaringen en anekdotes. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen.

canyon lake powell

We streven ernaar om content te maken die onze volgers inspireren om hun vrije tijd optimaal te benutten.

Mogelijkheden tot samenwerken

Hoe kunnen wij samenwerken? Denk aan reviews van passende gadgets, uitnodigingen voor events en het testen van accommodaties voor onze lezers, schrijven van gesponsorde posts (advertorials zoals deze) op de blog of sociale media, persreizen die bij de doelgroep passen, wintersport bestemmingen of het promoten van lookbooks.

Sociale Media

Alleen op sociale media adverteren?

  • Recent maakten wij een Instagram Reel voor de Body Shop voor de nieuwste Refill Station in de Groningen store. In de stories vertelden we dat we voor onze reis nog snel naar de Body Shop moesten. In de Reel laten we zien hoe het bijvullen van je refill bottle werkt.
  • Ook maakten wij reels voor de bestemming Zuid-Tirol, in opdracht van het toerismebureau. Check op Lone Drifters alle reels.
  • Tijdens onze overnachting in opdracht van het Bunk Hotel maakte wij een reel van onze ervaring.

Reizen

Dit jaar willen we laten zien dat je niet perse ver hoeft te reizen om het leuk te hebben. Ook vlakbij huis en rondom Nederland kun je veel beleven. Ons doel is daarom om zoveel mogelijk nationale parken en natuurgebieden in Europa en Nederland te bezoeken.

Wil jij ons naar jouw natuurgebied sturen of zou je willen samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden.

Daarnaast willen we zo duurzaam mogelijk reizen. Vaker een ander vervoersmiddel dan het vliegtuig pakken. Zoveel mogelijk recyclen en meer. Ook hier kan jouw bedrijf een rol in spelen m.b.t. promotie van jouw merk.

nikon d610 reisblog
Vind je onze content leuk?
Volg op Instagram
Voor inspiratie voor je volgende reis!