Getest: Primus LiTech Trek Kettle voor je meerdaagse hike

Deze lichtgewicht pan en koekenpan van 1 liter is perfect om mee te koken tijdens meerdaagse hikes of als je zo licht mogelijk wilt reizen. De Trek Kettle is gemakkelijk mee te nemen, is licht van gewicht en neemt niet veel ruimte in beslag.

Primus Litech Trek Kettle

Met inklapbare handgrepen, ultra licht gewicht en handige reistasje is de Primus Litech Trek Kettle de ideale pan voor lichte reizigers. De pan neemt niet veel ruimte in de rugzak in en heeft binnenin ruimte voor één 230 g (2207) gaspatroon. Het materiaal van de Trek Kettle zorgt dat je een meerlaags antiaanbaklaag hebt (geanodiseerd aluminium) waardoor de kettle gemakkelijk af te wassen is.

Bij de Primus Litech Trek Kettle krijg je een praktische netzak waar mee je pan handig aan je backpack kunt vast maken.

De Primus Litech Trek Kettle is een enorm lichte pa. Doordat deze gemaakt is van hard geanodiseerd aluminium is de pan slijtvast en zoals we eerder al zeiden: gemakkelijk schoon te maken. Op de pan zitten ook greepjes die je kunt gebruiken om de pan vast te houden. De greepjes kun je weer invouwen om de pan in het netje op te bergen.

Fun fact: het deksel is te gebruiken als braadpan.

Eigenschappen Primus Litech Trek Kettle

  • Ultralicht
  • Geanodiseerd aluminium
  • Non-stick titanium beschermlaag
  • Deksel te gebruiken als braadpan

Dit kookpannetje van Primus kun je onder andere op hun eigen website of bij Bergfreunde kopen.

Meer koken?

Zie je een foutje op onze website? Laat het ons weten via contact . Sommige van onze berichten bevatten affiliate links. Wanneer je een aankoop doet via een van deze links, kunnen wij een commissie ontvangen zonder extra kosten voor jou. Zoals altijd bevelen we alleen producten en diensten aan die we daadwerkelijk gebruiken of waarvoor we onderzoek hebben gedaan. Wil je ons op een andere manier sponsoren, dan kun je ons ook een kopje koffie ☕ doneren. Vind je onze content goed? Volg ons dan ook op Instagram