Click here for English website

Eveys Dagboek: projects projects & projects

En er is weer een nieuwe week voorbij gegaan! Deze mini vakantie was – zoals elke vakantie – veel te kort, maar wat heb ik genoten van het heerlijke cruiseweer en het extra lange weekend, jullie ook? Afgelopen weekend heb ik eindelijk het carven op de longboard onder de knie gekregen (voor de leken onder ons: soort van bochtjes maken). Vraag me niet waarom maar ik heb altijd gedacht dat de truuk niet voor mij was weggelegd. Ik longboarde hiervoor dus gewoon rechtdoor, met af en toe een bochtje. Vast niet om aan te zien, haha.

Verder heb ik van de week wat leuke mailtjes gehad voor het langdure project: de Boardchick of the month, dus er komen hele leuke interviews aan (de meiden achter Boardchicks, kan ik verklappen)!

Eames replica stoeltjes

En oh wat ben ik een baas in het uitstellen: mijn woning komt steeds dichterbij het label ‘Af’. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar door de studieperiode waarin ik verhuisde (druk met studeren, ahum) en het nu ‘heel druk hebben met fulltime werken’ (en vrijdagmiddagborrels) kom ik er weinig aan toe. Elke week lijkt mijn huisje een beetje meer af. Ik probeer een surf/reis look te creëren door veel houten items, met onder andere mijn nieuwe Replica Furnpact Eames DAW stoelen (met houten pootjes) van €90 per stuk. Onder andere ook voor €378 bij Fonq verkrijgbaar. Furnpact (tip van een vriendin) heeft ook hele leuke andere stoelen, worth to watch! 

En waarschijnlijk komen binnenkort mijn pallets binnen voor op het dakterras. Daar kan ik lekker losgaan met mijn surfproject, love it already!

En ik ben ook weer goed aan het klussen geweest aan een ander project. Deze week hoop ik mijn witte zadel binnen te krijgen voor het oneindige project fixie. Man o man, wat wordt die fixed gear mooi, mag ik dat zeggen? Op de foto’s is het zwarte zadel nog te zien. Wit is veel mooier hè? Oh en Instagram volgers hebben vast mijn nieuwe Acid Denim jasje gezien, die ik hier op de foto draag. Gevonden bij tweedehandswinkel Stardust, waar ik nog noooit in was geweest, maar die Groningen al een tijdje rijk is. Wanneer ik een tweedehandswinkel binnenloop ga ik als een magneet af op de spijkerjasjes. Episode, Barcelona, New York: ze hebben steeds nèt niet wat ik zoek. In Groningen of all places hadden ze zonaar dat jasje waar ik dus al 2 jaar naar heb gezocht! Op de foto draag ik Nike Flex sneakers van Otto met matching veters. Ik hou van kleur als je dat nog niet had gemerkt! Ze zitten superlekker en voelen zo licht aan je voeten love it!

Als mooie afsluiter van de week vond mijn vriend een filmpje van een chick met tips over hoe je moet longboarden. En serieus, scroll naar 5:42 min. (tot ongeveer 6:20 min.). Ze verteld je dat je dus niet kan remmen op een longboard en hoe je met hoge snelheid van je board af moet stappen. Hilarisch, want natuurlijk kan je wel remmen. In de longboardwereld is het trouwens a thing als je gaat longboarden zonder te remmen, echt waar. Ze willen zo veilig mogelijk boarden zodat onze boardjes niet verboden worden op straat. Deze meid zou dus verboden moeten worden ;-)

Komende week reis ik weer af naar Amsterdam, wat ik voor het gemak lekker decadent mijn zakenreis noem. Naast de standaarduitrusting: een extern toetsenbord, touchpad en laptopverhoger gaat nu ook mijn nieuwe externe mini speaker van smartphonehoesjes.nl mee. Zo handig om Netflix met hard geluid op je hotelbed te kijken. Want, wat een geluid komt er uit zo’n klein boxje. Ik kijk er nu al naar uit. Standaard gaat die mee het dakterras op en vaak naar Amsterdam! En zo leuk in bamboestijl. Past ook helemaal in de surflook die ik in mijn huisje probeer te krijgen! Poeh wat een verwennerij ook deze week, je zou haast zeggen dat ik een materialist ben;-)

Is er nog iemand benieuwd naar het bouwen van een fixie? Laat maar weten, dan maak ik er werk van! En je kan nog steeds de vragenlijst over mijn blog invullen via deze link. Mijn dank is groot. Als reactie heb ik al besloten om in ieder geval elke dinsdag een Diary voor jullie te plaatsen (in het kader van regelmaat)!  Tot volgende week?