Protest skikleding

Protest wintersportkleding: de vetste outfits van 2019

Workwear, Anorak en een duurzame collectie voor de mannen en veel dierenprints (in origami) voor de vrouwen. De Protest wintersportkleding collectie van dit seizoen ziet er weer mooi uit.

Oh my, als ik het nieuwe Protest lookbook 2018/2019 zie, krijg ik weer heel veel zin om op wintersport te gaan! En wel meteen! Hieronder vind je de beste items uit de 2019 wintersportcollectie van 2019!

1. Protest vrouwencollectie

2. Protest mannencollectie

We kennen Protest van de dierenprintjes en ook dit wintersportseizoen zijn dierenprints weer in de mode, naast retro en navy blauw.

Wat dacht je van onderstaand tijgerprint jasje? Ik wil ‘m hoor, jij dan?

Vrouwencollectie

Dierenprints

De klassieke dierenprint is gebruikt in de wintersportcollectie in onder andere de Regi ski-jack, het Revet ski-jack (deels panterprint) of de Hamba-tussenlaag. LIKE!

Retro

Geïnspireerd door de jaren ’60 komt Protest voor de vrouwencollectie van deze winter ook met colour blocking. Iets wat we al eerder zagen, maar wat ontzettend leuk blijft op de piste. Veel opvallende kleuren dus! Zin in veel kleur? Check dan deze Bellini ski-jack.

Polar style

Polarmotieven spelen een rol in de polar collectie. Met origamiberen en speelse marineblauwe en witte designs vind ik ontzettend cool. Origami is sowieso heel vet toch? Check deze leuke origamiberen skipully of de kindersnowbroek (waarom is die er niet voor volwassenen? :)) <3

Protest mannencollectie

Ook voor de mannen komen er leuke wintersportkleding uit, maar het verschil zit ‘m zeker in de kleuren en prints. Waar we voor de vrouwen dierenprintjes zien, doen de effen kleuren het beter bij de mannen. Het lijkt, zoals Protest zelf ook al op de website zegt: op workwear.

Workwear

De inspiratie voor de wintersportkleding voor mannen komt uit de werkkleding. Functionele kleding dus, robuurste stoffen, gespen en riemen, zoals in de Terence salopettes.

Anorak

Ken je Anorak? Een anorak komt van het Groenlandse woord anoraq en is een waterdichte jas met aangehechte capuchon. De Anorak jas beschermt de drager tegen de Groenlandse vocht, kou en wind. Erg handig als snowboard- of ski-jas dus. Een deel van de Protest collectie is geïnspireerd door de traditionele anorak. De Anorak jas is 10k waterdicht, erg handig en leuk voor mijn vriend! Zie je jouw vriend (of voor de mannelijke lezers: jezelf ) er al in)?

GeoGreen: milieuvriendelijke sportkleding

Roept er iemand duurzame wintersportkleding? Bij Lone Drifters zijn we heel blij dat er bij kledingmerken steeds meer aan duurzame kleding wordt gedacht. Het GeoGreen-label bestaat onder andere uit gerecyclede producten. De Brixham en de McFly zijn gemaakt van 100% gerecycleerde plastic PET-flessen. Een goeie zet richting een duurzame collectie wat ons betreft!

De wintersportcollectie van Protest kun je op hun eigen website kopen.

Krijg jij ook zo’n zin in de winter? (Al is het alleen maar vanwege die kop chocolademelk of het dragen van lekkere warme vesten)