Honolulu vintage look poster

Coming Soon

Deze poster van Hawaii staat leuk in de retrolook woonkamer. De poster is een must voor reizigers die dromen van Hawaii of een reis naar Hawaii hebben geboekt! Op de voorkant vind je een originele Lone Drifters foto van zonsondergang op Honolulu.

Beschrijving

Geef deze vintage look poster cadeau aan de reiziger die binnenkort naar Hawaii vertrekt of iemand die lekker wilt wegdromen over die droomreis die er ooit nog gaat komen.

Behalve aftellen of dromen over de locatie voorop de kaart, zijn deze vintage postcards ook functioneel. Op de achterkant vind je namelijk de coördinaten van de locatie van de gemaakte foto zodat je zelf deze locatie kunt traceren en je eigen foto op deze plek kunt maken!

Duurzaam papier

De posters is gedrukt op sulfaatkarton dat FSC gecertificeerd is. Dit papier is niet alleen heel mooi doordat het een klassieke papiersoort is, het is ook nog eens duurzaam! Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Iets waar wij als Lone Drifters erg belangrijk vinden.

Alle foto’s zijn door Lone Drifters zelf gemaakt tijdens onze reis door Hawaii!

Exclusieve samenwerking

De foto’s zijn in samenwerking met de ontwerper Pinteezy ontwikkeld.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Top