Sinterklaas cadeau ideeën!

De Sint en zijn pieten zijn weer in het land. En dat betekent weer cadeautjes! Tijd om de wishlist weer op te stellen nog niet alles gekregen wat je hartje begeert? Als boardchick wens ik natuurlijk elk jaar weer een nieuw longboardje, maar ik geloof dat ik er al genoeg in huis heb, dit jaar daarom een gaaf Arbor boardje op de wishlist.

Teveel wensen voor de beste man? Geen nood, want de kerstman komt ook alweer richting ons land jayj!

Tijd om een paar leuke sinterklaas cadeaus te bedenken om op je sinterklaaslijstje te zetten. Ik heb een aantal leuke spulletjes gevonden die ik wel van de beste man zou willen krijgen (a)! En ja natuurlijk wel voor de sportieve meisjes, want daar draait deze hele blog om. 

sinterklaas cadeau ideeën

Hardcover Case Voor Apple Macbook Air 13 Inch 2017 - Rubber Crystal Hardshell Hard Case Cover Hoes - Laptop Sleeve - Mat Roze

1. MacBook Pro Laptop sleeve roze

Ken je dat? Iedereen heeft dezelfde grijze Mac laptop en je kunt jouwe nooit terugvinden. Onderscheid je dan met een laptop sleeve (bijvoorbeeld in het roze). Zo hoef je nooit meer te zoeken naar jouw laptop. Ik heb er ook eentje op werk en iedereen weet dat die roze laptop van mij is :)

2.

Een hoesje als sinterklaascadeau? Altijd een goed idee. Iedereen heeft na een tijd wel weer een nieuw hoesje nodig. Wat dacht je van een coco of ananashoesje? Doet het altijd goed onder de meiden, (van ananas, de cocos is helaas al weg)

Arbor Snowboard kopen

3. Arbor snowboard bij Blue Tomato

Een wintersporter maak je natuurlijk hartstikke blij met een snowboard van Arbor! Wel iets prijziger, maar hey, liefde gaat door de portemonnee toch?

4.  I love the seaside boek 

Dit boek van Alexandra Gossink is een must have voor de surfers onder ons! Het is de eerste reisgids langs de Atlantische kust dat het beste van twee werelden combineert: reizen en surfen.

5. Roxy Goggles via Zalando

Weer zo’n mooi, maar iets betaalbaarder item voor de wintersporters: Goggles. Bij Decathlon heb je goede snowboardbrillen zonder dat je diep in Sint’s portemonnee moet tasten.

Zoek je een sinterklaascadeau voor de man? Bekijk hier dan sinterklaas cadeautjes ideeën!