A spy into my life #7

Ik ga als een malle! Dit is alweer de 3e achtereenvolgende spy into my life. Ik ben trots (mag ik trots zijn op mezelf?). Misschien ben ik dan toch een fantastische blogger, een volhouder. Ik ben hèt in ieder geval in het snowboarden. Net een dagje terug uit de sneeuw en wat was het zwaar. Elke spier in mijn lijf deed zeer good preparation Evey. Elke valpartij voelde ik het weer in mijn nek ewww die zat goed vast, zakte de moed in mijn snowboardschoenen, maar herhaalde ik gelijk wat ik fout deed om te voorkomen dat ik het niet meer durfde.

We zaten in een luxe chalet, voor een mooi prijsje omdat het nog het voorseizoen was. Helaas was ik ook de enige noob op de rode piste, want echte lesjes werden er nog niet gegeven in Hintertux (gletsjer in Zillertal Tirol).

Het was leuk! Voor het eerst in weken heb ik geen normale week (lees: saai) achter de rug. Ik krijg energie van avontuur, van vakanties, reizen, uit de comfortzone. Ik kijk nu al op tegen het aan het werk gaan, saai, weer achter je computer kruipen in het ritme van het werkende leven.

Oh, en deze week ga ik waarschijnlijk naar Antor, weer een travelevenement in Nederland. Ik maak meer tijd voor mijn blog, want wat een energie haal ik eruit (dag sportschool?). En ik hoop de komende tijd nog meer te kunnen reizen en alles te delen op mijn blog! Ik heb al wat nieuwe secties op de blog staan, benieuwd naar mijn work in progress? Klik maar eens door naar Australië. Oh and ps. mijn travelguide op Favoroute staat online. Ik ben nu ook Travel Designer en heb een gidsje over Fuerteventura geschreven!

gidsje favoroute

En nu, de wintersport uitmelken deze week :D Ready for some wintersport posts this week? Stay tuned!

P.s. Boardchick van deze maand al gezien?? Klik hier!
En? Jullie een leuke week achter de rug?

 

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Naar boven