A spy into my life #8: 5 dingen

Oei, het heeft weer even geduurd voor een A spy into my life maar daar ben ik weer. Een korte deze keer, want morgen is het alweer de eerste van de laatste maand van 2014 oh my gosh, 2014 has just started! En dat betekent dat er morgen een nieuwe boardchick of the month online staat en op 1 januari 2015 bestaat Style Spy officieel 3 jaar wauw! En wat gebeurde er achter de schermen?

1. Ik word groen van jaloezie van iedereen die straks lekker op wintersport gaan. Zelf ben ik alweer helemaal uit de vakantie modus boehoe. Hier nog een little flashback. Zie je het verschil tussen de sneeuw en de wolken?

Missing Hintertux!

2. Obsessie met de Roxy Pop Surf collectie. Ik had mijn zinnen al een tijd op deze onepiece badpak van de Roxy Pop Surf collectie gezet maar hij was zo duur! Vorige week was er sale bij Planet Sports en kocht ik ‘m meteen! Mooi is die he? Nu ga ik echt wel zwemmen.

3. Ik ben echt megalui! Dat kun je wel weer eens zien op deze video die ik afgelopen week op instagram/facebook plaatste.

4. Ik was gister met 3 bloggercollega’s en inmiddels vrienden (Michelle, Danielle en Anouk) op pad in Nijmegen. We kennen elkaar al vanaf het moment dat we net een paar weken aan het bloggen waren. Nooit gedacht dat ik dit uit het bloggen zou ‘halen’ #friendship.

Ik ben dus nog nooit in Nijmegen geweest -correctie: was- wat een leuke stad. Anouk had de dag supergoed geregeld. We gingen naar Sid & Liv (binnenkort een postje!), Plaats 1 en bij haar thuis stond de gourmettafel klaar inclusief lieve cadeautjes <3 Wat een gezelligheid en gastvrijheid. U made my week!

5. Zondag ga ik waarschijnlijk weer snowboarden. Chicky Clinics heeft a.s. zondag 7 december een Test & Ride in SnowPlanet!! Wil jij nog aan je techniek werken? Kom dan zeker langs. Je moet wel minimaal 2 weken ervaring hebben. Meer informatie vind je op de Chicky website!

See you there?

English?
Click image for English website