A spy into my life 9: ouder worden is stom

De dagen vliegen voorbij. Het einde van het jaar betekent ook dat ik bijna jarig ben januari to be precise. En dat jaartje ouder worden vind ik stom. Dan besef ik ineens dat 30 een hele leuke leeftijd is en dat 31 stom is. Ik wil helemaal geen thirty something worden. Thirty is prima. En ja je raadt het al: vorig jaar was 29 eigenlijk heel leuk en 30 stom. Zo gaat dat ieder jaar. Afgelopen zaterdag las ik een wijze quote van een dame in een tijdschrift: ”Ouder worden vind ik niet erg, ik ben blij dat ik er weer een jaartje bij op mag tellen”.  Dat weet ik ook wel., maar het voelt soms zo stom als ik dan weer als de oudste meest onervaren snowboarder meedoe aan een beginners clinic. Of de oudste van de young graduates in mijn bedrijf ben.

Maar ach, je bent nooit te oud om te leren toch? En 2. gewoon lekker doen wat je leuk vindt. En dat is precies waar mijn blog over gaat. Ook al moet ik daar zelf ook regelmatig even aan herinnerd worden. En die clinic was hartstikke leuk (niemand die mij 30+ gokt, it’se my disguise).

Wat gebeurd er verder achter de schermen?

Ik ben sinds kort officiële mediapartner van Chicky Clinics, jajh! Dat betekent dat ik zo nu en dan wat clinics voor jullie ‘uittest’. Leuk hè? Gisteren was ik in Snowplanet voor een techniektraining en teste ik een Salomon boardje (die kleur! Bijna net zo leuk als bovenstaande beer printje van het Nikita board) en kocht ik tweedehands witte snowboardschoenen met glittertjes. Tsja, je bent een chick of niet toch?

Op Fuerteventura spotte ik deze Janoski’s and they never left my mind. Onder andere verkrijgbaar bij OttoTe oud voor dit modelletje? ;-)


We gingen met sinterklaar dobbelen en ik won mijn eigen cadeautje :P Voor de leken onder ons over het dobbelen: elke deelnemer neemt cadeautjes mee. Dan gooi je met een dobbelsteen om de beurt met een dobbelsteen. De ene keer pak je een cadeau, de andere keer ruil je een cadeau met je buurvrouw. Etcetera. Niemand wist wat mijn cadeau was omdat het opgevouwen was. Ik had dus geen concurrenten voor dit cadeautje ^^ And now it’s mine. Gna Gna. Gekocht bij (Sostrene Grene.

Jullie nog mooie spulletjes gescoord?

English?
Click image for English website