surfshack interieur

Surf shacks | interieurinspiratie waar boardchicks van smelten

Als ik aan de surflifestyle denk, denk ik ook aan bohemian. Kanten jurkjes, dromerige beelden, mermaids, buffalo schedels, handsieraden. Maar ik zie ook gebruikte surfboards, aztec, veel hout, riet, palmbomen en kleur. Mijn ideale shack  is een combinatie van bohemian, 50’s, clean en aztec. Van alles wat. En als ik mijn Pinterestboarden bekijk (jep, een van mijn favoriete bezigheden: pinnen) dan lijkt mijn stijl van interieur wel heel erg op die van surfshacks (niet dat mijn huis er zo uitziet, I wish). Turqoise, boards aan de muur, een beetje fifties, een beetje travel en clean white. Oh do I love these kind of shacks. Ok, dus vandaag even wat surf shack inspiratie. Guys, what do you think? We want this right?

surfshack

surfshack

surfshack

surfshack

surfshack

surfshack

surfshack

surfshack

surfshack

Balcony

surfshack

surfshack

surfshack

Of mijn eigen camper in Hawaï in een never ending holiday.

surfshack

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Naar boven