Tips om te overnachten in San Francisco

HI San Francisco City Center Hostel is het perfecte hostel als je alleen reist of als stel op zoek bent naar een betaalbare kamer maar het niet erg vindt om de douche te delen. Hi Center hostel is gebouwd in een boutique hotel uit de jaren twintig. Andere reizigers ontmoet je in verschillende gezamenlijke ruimtes. Hi organiseert ook regelmatig activiteiten waar je aan mee kunt doen. En het ontbijt is ook gratis!

Adres
1906 Mission St., San Francisco

Prijs: vanaf € 52 p.p (dorm) 

BEKIJK DE TARIEVEN 

Nineteen 06 Mission: Ben je op een budget trip? Dan is deze Bed & Breakfast misschien een optie. De badkamers zijn gedeeld, maar er is wel een uitgebreid ontbijt inbegrepen en je zit middenin de hipste wijk van San Francisco! Een goede value for money als je het mij vraagt.

Adres
1906 Mission St., San Francisco 

Prijs: vanaf € 166

BEKIJK DE TARIEVEN 

The Proper Hotel is een super hip hotel met een prachtige lobby en bar. Je kunt hier ook goed eten of borrelen en genieten van het uitzicht vanaf het dakterras van het Proper Hotel. De kamers van het Proper Hotel zijn stijlvol en luxe ingericht. Loop je het hotel uit? Kijk dan even goed waar je naartoe loopt, het hotel zit namelijk in de buurt van de ‘slechtere’ wijk Tenderloin.

Adres:
1100 Market St., San Francisco

Prijs: vanaf € 496 per nacht, 2 volwassenen 

BEKIJK DE TARIEVEN 

BohemeHotel is een boetique hotel in de wijk North Beach in San Francisco. North Beach is een fijne wijk om in San Francisco te verblijven door de Italiaanse restaurants die je in de buurt vindt. Het hotel is wel wat prijzig en oudbollig ingericht, maar dat komt met name door de vintage inrichting. Binnen tien minuten zit je overigens in China Town!

Adres
444 Columbus Ave, San Francisco 

Prijs: vanaf € 496 

BEKIJK DE TARIEVEN 

Beck’s Motor Lodge: Altijd al in een motel willen slapen? Probeer dan Beck’s Motor Lodge, in de stijl van een motel, maar de luxe van een hotel. Dit charmante motel ligt in een met bomen omzoomde straat in de kleurrijke wijk Castro, in San Francisco. Reis je met de auto door San Francisco? Dan is dit hotel tevens ideaal omdat je gratis voor de deur kunt parkeren.

Adres:
2222 Market St., San Francisco 

Prijs: vanaf € 296 

Bekijk details van dit hotel