Wimdu appartement Barcelona

Slapen in Barcelona / de leukste appartementen bij Wimdu

Reis alleen naar landen waar het veilig is. De meeste reistips op onze website zijn ter inspiratie voor toekomstige reizen. Hou altijd de website van de Rijksoverheid in de gaten voor het laatste reisadvies!

Ga je binnenkort op citytrip naar Barcelona? Leuk! Barcelona heeft zoveel leuke wijken dat het lastig is om de leukste accommodatie te vinden. Heb je wel eens gedacht aan een accommodatie van Wimdu? Wij sliepen in Barcelona in een leuk Wimdu appartement in de wij El Borne en hebben voor jou deze en een aantal andere leuke Wimdu appartementen voor Barcelona op een rijtje gezet!

Dit penthouse in de beroemde wijk Gracia-Carmel heeft een eigen terras en prive barbeque. Leuker kun je niet in Barcelona verblijven! Het penthouse ligt daarnaast ook nog eens in de buurt van Park Guell van Gaudi, vlakbij de metro (slechts 8 haltes vanaf het begin van de Paseo de Gracia, en 10 van de Ramblas) en op slechts 15 minuten lopen van de Sagrada Familia! Voor de digital nomads is er ook WIFI aanwezig! Zelf koken is ook geen probleem. In de buurt vind je naast allerlei winkels, ook supermarkten. Ga picknicken in een van de in de buurt gelegen parken of recreatiegebieden. Liever uit eten? In de wijk Gracia-Carmel zijn genoeg restaurants te vinden.  restaurants, parken en recreatiegebieden.

Ons Wimdu appartement in El Borne

Helaas is ons eigen appartement in Barcelona niet meer beschikbaar. Dit appartementje lag in de leuke wijk El Borne vlakbij verschillende highlights van Barcelona en het strand.

EL Borne

Zou ik weer met Wimdu boeken? Is Wimdu betrouwbaar? Ja zeker! Dus mocht je twijfelen? Gewoon doen. Je kan voor minder dan een hotel op een toffe locatie tussen de locals zitten en het is niet altijd gedeeld, by the way. 

Hebben jullie al eens via Wimdu, AirBnB geboekt, of bij andere mensen geslapen? Wat waren jullie ervaringen?