Indoor snowboarden in Zoetermeer

Laatst bijgewerkt:

Hi gals! Ruim week geleden was ik nog aan het indoor snowboarden in Zoetermeer, men, time flies. Het was de eerste keer na wintersport dat ik weer op een snowboard stond en stiekem was ik wel zenuwachtig. Wat als al die snowboardlessen niet hebben geholpen? Want op het eind van wintersport had ik niet het gevoel dat ik het echt kon. Maar vorige week verbaasde ik mijzelf: I thought I kinda rocked. Het eerste uur ben ik niet eens onderuit gegaan en stiekem gniffelde ik toen ik beginnende snowboardmeisjes klassieke foutjes op het board zag maken. 

Ik heb niet heel veel ervaring met snowhallen, ik ben ooit in Den Haag geweest en heb dat dus alleen als vergelijkingsmateriaal. Maar ik ben erg tevreden over Snowworld Zoetermeer. Enig nadeel? Voor Noorderlingen is het een lang dagje reizen. En indoor snowboarden (of skieen) is gewoon niet goedkoop. En dat is het enige wat mij tegenhield om het te gaan doen. Na mijn wintersport in december vorig jaar vond ik het alleen wel een must om het bij te houden omdat ik echt het gevoel heb een passie te hebben ontdekt :)

Er zijn 4 banen, waarvan één baan een funparkje is de derde is alleen meer voor sleënde kindertjes bedoeld, of voor mensen waarvan het snowboarden of skiën een verloren zaak is ;-) . Er is een lopende band (voor mensen met sleeplift angst, oh menn i hate these things!) een langzame sleeplift en bij de gevorderde baan een wat snellere sleeplift.

Kosten:

SKIPASKIDS (T/M 12 JAAR) & 65+VOLWASSENEN
1 uur€ 16,95€ 19,95
2 uur€ 25,95€ 31,95
4 uur€ 31,95€ 37,95
8 uur€ 33,95€ 39,95
MATERIAALHUURKIDS (T/M 12 JAAR) & 65+VOLWASSENEN
Ski’s / snowboard (1 & 2 uur)€ 4,50€ 6,50
Schoenen (1 & 2 uur)€ 2,50€ 3,50
Ski’s / snowboard (4 & 8 uur)€ 5,50€ 8,00
Schoenen (4 & 8 uur)€ 3,50€ 4,50

*informatie van de website (27/10/2013)

WhoWhatWhere

Wij zijn om kwart voor 9 vanuit Groningen richting Zoetermeer vertrokken zodat we om half 1 op het ijs stonden hell of a ride! Via Gouda kun je de trein naar Zoetermeer nemen, vanuit Zoetermeer de metro richting Zoetermeer West en dan de bus van nog geen 5 minuten naar Snowworld. Nog een klein stukje lopen en je bent in het sneeuwwalhalla. Waarschijnijk zijn er betere manieren om er met openbaar vervoer te komen, maar mijn vriend en ik zijn een beetje lui om dat soort dingen uit te zoeken (zo raken wij regelmatig verdwaald en gaat er geen trein meer.. tsja).

Ja hoor, net voor de foto ging ik onderuit *ouch

Foto’s gemaakt met mijn mobieltje – gezien die 3 jaar oud is niet de allerbeste kwaliteit, volgende keer beter!

Leuk bijkomstigheidje, ze hebben een wintersportwinkeltje met o.a toffe Roxy en Protestkleding. Verder huur je Burton schoenen en snowboards, niet verkeerd!

Heb jij je weleens gewaagd aan een indooravontuur?

Vakantiegeld binnen? Bekijk de mooiste deals bij Coolblue voor je volgende reis