Heya gals i’m still alive and kickin. Afgelopen vrijdag heb ik (hopelijk) de finale versie van mijn scriptie ingeleverd en zaterdag heb ik de hele dag in Scheveningen vertoefd om Woodstock, het surf en hippie-event van Nederland (aldus Hartbeach) mee te maken. Ik heb geen goede foto’s van Woodstock, er ging iets mis met de instelling van mijn camera. En eerlijk gezegd was het helemaal niks aan. Ik vond de PR van Woodstock overrated. Ik had verwachtingen waar zij niet aan voldeden (o.a. longboards uitproberen, grotere stentjes en betere muziek) of ik ben zelf gewoon verwend ;-). Anyways, heb ik meer op ons eigen Nederlands strand doorgebracht dan op het festival. Een vriendin was jarig dus hebben we lekker drankjes aan het strand gedronken voor het ultieme vakantie en verjaardagsgevoel!

That being sad, ik ben de afgelopen dagen afgekickt van mijn scriptie. Hoe? Een beetje thuisyoga,  rommelen in huis, Glee kijken en vooral in computer-isolement zijn. Ik had ook weinig zin om te bloggen to be honest. Ik had zelfs geen flauw idee wat er op mijn blog gebeurde. En dat terwijl ik regelmatig  een klein beetje obsessief de statistieken bekijk. Maar na een koffiedate met mijn studiegenote zei ze dat ik er relaxed uitzag, so I did something good!

Vooruit, nog wel wat foto’s van het festival en het dagje strand.

woodstock Scheveningen festival

woodstock Scheveningen festival

woodstock Scheveningen festival

woodstock Scheveningen festival

woodstock Scheveningen festival

woodstock Scheveningen festival

woodstock Scheveningen festival