Zuid-Amerika

Zuid-Amerika

Zuid-Amerika, rijk aan diverse landschappen, culturen en mensen, is een favoriete bestemming voor reizigers wereldwijd die een onvergetelijke ervaring zoeken. Zuid-Amerika heeft voor elk wat wils, van bruisende steden tot ongerepte natuur, van historische bezienswaardigheden tot levendige stranden.

Kosten (coming soon)

Zuid-Amerika

Zuid-Amerika, een continent vol prachtige diversiteit in landschappen, culturen en mensen, trekt avonturiers van over de hele wereld aan die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring. Of je nu gefascineerd bent door bruisende steden, ongerepte natuur wilt verkennen, historische schatten wilt ontdekken of wilt ontspannen op levendige stranden, Zuid-Amerika biedt het allemaal. Met zijn rijke geschiedenis, van oude Inca-ruïnes tot koloniale architectuur, en zijn natuurlijke wonderen, zoals het Amazone regenwoud en de Andesgebergte, is er in Zuid-Amerika voor ieder wat wils.

  1. Bergbeklimmen in de Andes, Argentinië: Beklim de imposante toppen van de Andes voor een onvergetelijk uitzicht op de uitgestrekte landschappen van Zuid-Amerika.
  2. Paragliden in Iquique, Chili: Zweef boven de indrukwekkende landschappen van Iquique, waar de woestijn de Stille Oceaan ontmoet, voor panoramische uitzichten die je adem zullen benemen.
  3. Mountainbiken in de Atacama-woestijn, Chili: Verken de buitenaardse landschappen van de Atacama-woestijn op de mountainbike, met routes die je meenemen langs zoutvlakten, vulkanen en woestijnduinen.
  4. Kajakken in de Amazone, Brazilië: Peddel door de ongerepte wateren van de Amazone, de grootste rivier ter wereld, omgeven door weelderig regenwoud en een ongekende biodiversiteit.
  5. Wandelen in Torres del Paine, Chili: Maak tochten door het nationaal park Torres del Paine, met zijn adembenemende combinatie van blauwe meren, gletsjers en torenhoge bergpieken, een paradijs voor avontuurlijke wandelaars.

Reizen naar Zuid-Amerika