Samenwerken met Lone Drifters

Read also in English

Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten of jouw bestemming/merk bij een outdoorlifestyle, een sport of actief reizen? Wil je weten of er een match is met jouw merk en The Lone Drifters. Bekijk dan onze doelgroep, mediakit en mogelijkheden.

Doelgroep Lone Drifters

Avontuurlijke en sportieve reizigers zonder kinderen. De grootste groep lezers is in de leeftijd van 25 – 44 jaar. Daarna is er een grote groep waarvan de kinderen uit huis zijn vanaf 44 – 64 jaar. De laatste doelgroep bezoekt met name verdere reizen als Canada en Nieuw-Zeeland.

Lezers van de blog komen met name uit Nederland en België.

Mediakit

Maandelijks bereikt Lone Drifters meer dan 50.000 bezoekers. Bekijk onze mediakit.

Mogelijkheden

Website

Op deze blog vind je een bron aan persoonlijk tips & tricks, ervaringen en anekdotes. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen.

Samenwerken kan in de vorm van reviews van passende gear voor onze lezers, het schrijven van gesponsorde posts (advertorials) op de blog, persreizen die bij de doelgroep passen, wintersport bestemmingen of het promoten van lookbooks.

Sociale Media

Op onze sociale media kanalen focussen wij op inspiratie en achter de schermen-content. Wij werken altijd in synergie met de blog op sociale media. Artikelen worden gedeeld op sociale media, net als behind the scenes tijdens reizen en events.

canyon lake powell

Contact

Wil jij met ons samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk naar of tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden of doe zelf een voorstel.

Daarnaast willen we zo duurzaam mogelijk reizen. Vaker een ander vervoersmiddel dan het vliegtuig pakken. Zoveel mogelijk recyclen en meer. Ook hier kan jouw merk een rol in spelen m.b.t. promotie van jouw merk.

nikon d610 reisblog