Samenwerken met Lone Drifters

Als jouw producten en/of bestemming passen bij een avontuurlijke (actieve) levensstijl en reizen, dan zou een samenwerking met Lone Drifters een goede match kunnen zijn. Wij zijn op zoek naar samenwerkingen met bedrijven en bestemmingen die onze doelgroep van actieve en avontuurlijke reizigers aanspreken. Wil je weten of een samenwerking met Lone Drifters interessant voor je is? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Ben je op zoek naar een partner om je bestemming van zijn avontuurlijke kant te laten zien? Dan ben je bij Lone Drifters aan het juiste adres!

Doelgroep Lone Drifters

Onze doelgroep in Nederland en België bestaat uit avontuurlijke en sportieve reizigers in de leeftijd van 25-44 jaar. Zij zijn vaak op zoek naar nieuwe en unieke ervaringen en activiteiten die zij met vrienden of hun partner kunnen doen. Ook krijgen we veel vragen van gezinnen die met hun tieners een van onze activiteiten willen doen, zoals een kanotrip door de Grand Canyon. Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met tieners die van avontuur houden.

canyon lake powell

Ook is er een groep van 44-64 jaar, waarvan de kinderen uit huis zijn. Deze groep is vaak op zoek naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter, zoals Canada, Nieuw-Zeeland, maar ook Frankrijk en Noorwegen. Deze bestemmingen bezoeken zij graag met een camper en in plaats van bungeejumpen zullen wij eerder gaan wandelen.

Mediakit

Lonedrifters.nl trok in de zomermaanden van 2023 meer dan 90.000 unieke bezoekers per maand. We hebben gemiddeld 7,446 social media volgers op Instagram, Pinterest, Facebook, TikTok en onze nieuwsbrief samen. Alle recente stats kun je ook hier raadplegen. De bezoekers zijn (meer) vrouwen en mannen in de leeftijd van 25-45 jaar.

Neem contact op.

Bezoekers per jaar

Sociale Media volgers totaal

Manieren waarop Lone Drifters samenwerkt:

 • Een review (barterdeal of betaald)
 • Linkruil
 • Een campagne op maat
 • Een persreis
 • Een video of foto’s van je hotel of bestemming
 • Winactie of een advertorial

Succesvolle samenwerkingen:

Roxy, Brunotti, Protest, Nikita, Bever, CampingAz, Rab, Fjällräven, Gore-Tex, Visit Amersfoort, Cabiner, Tiny Parks, Visit Madeira, Sunny Cars, Knives & Tools, Nikon, Thule, Visit Friesland, Visit Tsjechië, Visit Wallonië, Visit Zwitserland, Baltus PR, Checkin-PR, Harz Tourismus, Avia Reps, In het Groen, SNP reizen, Dope Snow, Garmin etc.

Mogelijkheden

Website

Op deze blog vind je meer dan 600 pagina’s aan persoonlijk tips & tricks, ervaringen en anekdotes. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen. Van eigen land tot Nieuw-Zeeland. Van kamperen tot treinreizen.

Samenwerken met ons kan in de vorm van reviews van passende gear voor onze lezers, het schrijven van gesponsorde posts (advertorials, mits passend) op de blog of affiliate marketing.

Wij gaan ook wel eens op persreis (individueel, samen of in een groep) met thema’s die aansluiten bij de interesses van de doelgroep passen. Een greep uit persreizen/gesponsorde reizen die wij maakten: Hamburg Hafencity in combinatie met Lüneburger Heide, Harz, Zuid-Tirol, Madeira, Op Voorne-Putten, Cabiner, Frankrijk en veel meer.

Samenwerken op reis? Bekijk in onze reisagenda waar je jouw outdoorgear of kleding kunt inzetten op Lone Drifters

 • Savoie Mont Blanc

 • In het Groen accommodaties (gepland)

 • Jordanië (gepland)

 • Fontaine Bleau

 • Zwitserland

 • Zuid-Korea & Taiwan (gepland)

Sociale Media

Op onze sociale media kanalen focussen wij op inspiratie en achter de schermen-content. Wij werken altijd in synergie met de blog op sociale media. Artikelen worden gedeeld op sociale media, net als behind the scenes tijdens reizen en events.

Contact

Wil jij met ons samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk naar of tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden of kom met een voorstel.

Daarnaast willen we zo duurzaam mogelijk reizen. Vaker een ander vervoersmiddel dan het vliegtuig pakken. Zoveel mogelijk recyclen en meer. Ook hier kan jouw merk een rol in spelen m.b.t. promotie van jouw merk.

nikon d610 reisblog
achtergrond bergen