Samenwerken met Lone Drifters

Ben je geïnteresseerd in de Lone Drifters lifestyle? Volg ons dan op sociale media, meld je aan voor onze nieuwsbrief of bekijk ons Pinterest account. Als jouw producten en/of bestemming passen bij een avontuurlijke (actieve) levensstijl en reizen, dan zou een samenwerking met Lone Drifters een goede match kunnen zijn. Wij zijn altijd op zoek naar unieke samenwerkingen die bijdragen aan avontuurlijk leven, sporten en reizen. Als je wilt ontdekken of er een match is tussen jouw merk en Lone Drifters, bekijk dan onze doelgroep, mediakit en de mogelijkheden voor samenwerking. Wil je jouw bestemming van zijn avontuurlijke kant belichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Doelgroep Lone Drifters

Avontuurlijke en sportieve reizigers (vaker zonder dan met kinderen).

De grootste groep lezers Lone Drifters is in de leeftijd van 25 – 44 jaar. Ook krijgen we veel vragen van gezinnen die met hun tieners een van onze activiteiten willen doen en daar meer over willen weten, zoals onderstaande kanotrip in Arizona.

canyon lake powell

Daarna is er een grote groep waarvan de kinderen uit huis zijn vanaf 44 – 64 jaar. De laatste doelgroep bezoekt met name verre bestemmingen als Canada, Nieuw-Zeeland, maar ook Frankrijk en Noorwegen.

Lezers van de blog komen met name uit Nederland en België.

Mediakit

Lonedrifters.nl trok in de zomermaanden van 2022 meer dan 80.000 unieke bezoekers per maand. We hebben gemiddeld 7,446 social media volgers op Instagram, Pinterest, Facebook, TikTok en onze nieuwsbrief samen. De bezoekers zijn (meer) vrouwen en mannen in de leeftijd van 25-45 jaar. Meer weten? Bekijk onze mediakit of neem contact op.

Bezoekers per jaar

Sociale Media volgers totaal

Manieren waarop Lone Drifters samenwerkt:

  • Een review (barterdeal of betaald)
  • Linkruil
  • Een campagne op maat
  • Een persreis
  • Een video of foto’s van je hotel of bestemming
  • Winactie of een advertorial

Merken waarmee we (in het verleden) samenwerk(t)en:

Roxy, Brunotti, Protest, Nikita, Bever, CampingAz, Rab, Fjällräven, Gore-Tex, Visit Amersfoort, Cabiner, Tiny Parks, Visit Madeira, Sunny Cars, Knives & Tools, Nikon, Thule, Visit Friesland, Visit Tsjechië, Visit Wallonië, Visit Zwitserland, Baltus PR, Checkin-PR, Harz Tourismus, Avia Reps, etc.

Mogelijkheden

Website

Op deze blog vind je meer dan 600 pagina’s aan persoonlijk tips & tricks, ervaringen en anekdotes. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen. Van eigen land tot Nieuw-Zeeland. Van kamperen tot treinreizen.

Samenwerken met ons kan in de vorm van reviews van passende gear voor onze lezers, het schrijven van gesponsorde posts (advertorials, mits passend) op de blog of affiliate marketing.

Wij gaan ook wel eens op persreis (individueel, samen of in een groep) met thema’s die aansluiten bij de interesses van de doelgroep passen. Een greep uit persreizen/gesponsorde reizen die wij maakten: Hamburg Hafencity in combinatie met Lüneburger Heide, Harz, Zuid-Tirol, Madeira, Op Voorne-Putten, Cabiner, Frankrijk en veel meer.

Sociale Media

Op onze sociale media kanalen focussen wij op inspiratie en achter de schermen-content. Wij werken altijd in synergie met de blog op sociale media. Artikelen worden gedeeld op sociale media, net als behind the scenes tijdens reizen en events.

Contact

Wil jij met ons samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk naar of tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden of doe zelf een voorstel.

Daarnaast willen we zo duurzaam mogelijk reizen. Vaker een ander vervoersmiddel dan het vliegtuig pakken. Zoveel mogelijk recyclen en meer. Ook hier kan jouw merk een rol in spelen m.b.t. promotie van jouw merk.

nikon d610 reisblog