Samenwerken met Lone Drifters

Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten bij de (actieve) reis en lifestyle en denk je dat Lone Drifters hierin past? Ik sta altijd open voor unieke samenwerkingen. Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Doelgroep Lone Drifters

Avontuurlijke en sportieve reizigers in de leeftijd van 18 – 65+ jaar, maar met name tussen de 25 – 54 jaar.

Lezers van de blog komen met name uit Nederland en België.

Mediakit

Maandelijks bereikt Lone Drifters ruim 38.000 bezoekers (update: februari 2021).

Sociale Media

Op onze sociale media kanalen focussen we met name op inspiratie en achter de schermencontent.

Op de blog vind je een bron aan persoonlijk tips & tricks, ervaringen en anekdotes. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen.

canyon lake powell

Ik streef ernaar om content te maken die jou inspireert om je vrije tijd optimaal te benutten.

Mogelijkheden tot samenwerken

Hoe kunnen wij samenwerken? Denk aan reviews van passende gadgets, uitnodigingen voor events en het accommodaties voor mijn lezers, gesponsorde posts (advertorials zoals deze) op de blog of sociale media, persreizen die bij de doelgroep past en wintersport bestemmingen of het promoten van lookbooks.

Dit jaar willen we laten zien dat je niet perse ver hoeft te reizen om het leuk te hebben. Ook vlakbij huis en rondom Nederland kun je veel beleven. Ons doel is daarom om zoveel mogelijk nationale parken en natuurgebieden in Europa en Nederland te bezoeken.

Wil jij ons naar jouw natuurgebied sturen of zou je willen samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden.

Daarnaast willen we zo duurzaam mogelijk reizen. Vaker een ander vervoersmiddel dan het vliegtuig pakken. Zoveel mogelijk recyclen en meer. Ook hier kan jouw bedrijf een rol in kunnen spelen m.b.t. promotie van jouw merk.

nikon d610 reisblog