Samenwerken met Lone Drifters

Lonedrifters.nl verwelkomde in 2023 meer dan 700.000 bezoekers. Deze bezoekers zochten naar uiteenlopende onderwerpen rondom actief reizen, sport en buiten zijn. Denk aan activiteiten zoals stand-up paddling, wandelen, mountainbiken, backpacken, kamperen en roadtrips.

Als jouw producten of bestemming aansluiten bij een avontuurlijke levensstijl en reizen, dan zou een samenwerking met Lone Drifters een goede match kunnen zijn. We werken namelijk samen met partners die onze actieve en avontuurlijke doelgroep aanspreken. Lone Drifters is de juiste keuze als je jouw bestemming van zijn avontuurlijke kant wilt laten zien of jouw product wilt promoten onder een avontuurlijke persoon.

Ontdek of een samenwerking interessant is:

Doelgroep Lone Drifters

Onze doelgroep in Nederland en België bestaat uit avontuurlijke en sportieve reizigers tussen 25 en 44 jaar. Ze zoeken vaak naar nieuwe, unieke ervaringen die ze met vrienden of partners kunnen delen. We ontvangen ook veel vragen van gezinnen met tieners die geïnteresseerd zijn in onze activiteiten, zoals een kanotrip door de Grand Canyon. Deze specifieke activiteit is geschikt voor gezinnen met avontuurlijke tieners.

canyon lake powell

Een andere groep, tussen 44 en 64 jaar, waarvan de kinderen uit huis zijn, zoekt vaak naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. Denk aan Canada, Nieuw-Zeeland, Frankrijk en Noorwegen. Ze verkennen deze plekken graag per camper en geven de voorkeur aan wandelen boven activiteiten zoals bungeejumpen.

Statistieken

Lonedrifters.nl trok in de zomermaanden van 2023 meer dan 700.000 unieke bezoekers. Ja, 700.000 mensen is genoeg om een arena vol te laten zitten. Ruim 7,500 mensen volgen Lone Drifters op sociale media (Instagram, Pinterest, Facebook, TikTok en onze nieuwsbrief samen). Alle recente stats kun je ook hier raadplegen. De bezoekers zijn (meer) vrouwen en mannen in de leeftijd van 25-45 jaar.

Neem contact op.

Bezoekers in 2023
Social media volgers

Manieren waarop Lone Drifters samenwerkt:

Reviews: een (geschreven) review van een hotel of bestemming, tegen betaling of in ruil voor diensten of producten.

Campagne op maat: laat Lone Drifters een campagne voor je merk, producten of bestemming ontwikkelen, op maat van jouw budget en doelstellingen.

Persreis: nodig Lone Drifters uit voor een persreis naar jouw bestemming en laat ons een verhaal hiervan delen op de blog.

Contentcreatie: Lone Drifters creëert video’s of foto’s van jouw hotel of bestemming.

Winactie of advertorial: organiseer een winactie of plaats een advertorial op Lone Drifters.

Succesvolle samenwerkingen:

Roxy, Brunotti, Protest, Nikita, Bever, CampingAz, Rab, Fjällräven, Gore-Tex, Visit Amersfoort, Cabiner, Tiny Parks, Visit Madeira, Sunny Cars, Knives & Tools, Nikon, Thule, Visit Friesland, Visit Tsjechië, Visit Wallonië, Visit Zwitserland, Baltus PR, Checkin-PR, Harz Tourismus, Avia Reps, In het Groen, SNP reizen, Dope Snow, Garmin, Visit Levi (Lapland), Manawa etc.

De merken zijn allemaal actief in de outdoor- en reizenbranche.

Mogelijkheden

Website

Op Lone Drifters vind je meer dan 600 pagina’s met persoonlijke tips, ervaringen en anekdotes. Of je nu gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen. Van eigen land tot Nieuw-Zeeland. En van kamperen tot treinreizen.

Samenwerken met ons kan in de vorm van reviews van geschikte uitrusting voor onze lezers, het schrijven van gesponsorde posts (advertorials, indien passend) op de blog, of via affiliate marketing.

Wij gaan ook wel eens op persreis (individueel, samen of in een groep) met thema’s die aansluiten bij de interesses van de doelgroep passen. Een greep uit persreizen/gesponsorde reizen die wij maakten: Hamburg Hafencity in combinatie met Lüneburger Heide, Harz, Zuid-Tirol, Madeira, Op Voorne-Putten, Cabiner, Frankrijk en veel meer.

Samenwerken op reis?

Bekijk in onze reisagenda van 2024 waar je jouw outdoorgear of kleding kunt inzetten op Lone Drifters.

jan 2024

Lapland

Ski + activiteiten in Levi Lapland

jan 2024
jan 2024

Gazelle VS Roompot

Overnachting in samenwerking met Roompot & Gazelle fietsen

jan 2024
jun 2024

Tenerife / UTMB Bluetrail

UTBM wedstrijd Luciano / roadtrip Tenerife

jun 2024
aug 2024

Polen

Trektocht

aug 2024
jan 2024

Oostenrijk

Trektocht

jan 2024

Sociale Media

Op onze sociale media leggen we de focus op inspiratie en achter de schermen-content, altijd in synergie met de blog. We delen artikelen, maar ook behind-the-scenes momenten tijdens reizen en events.

Contact

Wil jij met ons samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk naar of tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden of kom met een voorstel.

Daarnaast streven we naar duurzaam reizen, met een voorkeur voor alternatieve vervoersmiddelen dan het vliegtuig en een focus op recycling. Hierin kan jouw merk een rol spelen door promotie van duurzaamheid.

Op onze blog zetten we in op duurzaamheid door handdoeken langer te gebruiken, korter te douchen, vaker de benenwagen of trein te pakken, minder vaak te vliegen, langer op bestemmingen te verblijven en samen te werken met duurzamere merken. Deze kleine stappen maken al een groot verschil voor het milieu!

nikon d610 reisblog