Samenwerken met Lone Drifters

Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten of jouw bestemming/merk bij een outdoorlifestyle, een sport of actief reizen? Wil je weten of er een match is met jouw merk en The Lone Drifters. Bekijk dan onze doelgroep, mediakit en mogelijkheden.

Doelgroep Lone Drifters

Avontuurlijke en sportieve reizigers (vaker zonder dan met kinderen).

De grootste groep lezers Lone Drifters is in de leeftijd van 25 – 44 jaar. Ook krijgen we veel vragen van gezinnen die met hun tieners een van onze activiteiten willen doen en daar meer over willen weten, zoals onderstaande kanotrip in Arizona.

canyon lake powell

Daarna is er een grote groep waarvan de kinderen uit huis zijn vanaf 44 – 64 jaar. De laatste doelgroep bezoekt met name verre bestemmingen als Canada, Nieuw-Zeeland, maar ook Frankrijk en Noorwegen.

Lezers van de blog komen met name uit Nederland en België.

Mediakit

Maandelijks bereikt Lone Drifters meer dan 50.000 bezoekers. In de zomer van 2022 bereikten wij een record van bijna 90.000 bezoekers in een maand. Meer weten? Bekijk onze mediakit of mail ons.

Mogelijkheden

Website

Op deze blog vind je meer dan 600 pagina’s aan persoonlijk tips & tricks, ervaringen en anekdotes. Of je nou gaat wandelen, mountainbiken, surfen, kajakken of andere avontuurlijke sporten wilt proberen. Van eigen land tot Nieuw-Zeeland. Van kamperen tot treinreizen.

Samenwerken met ons kan in de vorm van reviews van passende gear voor onze lezers, het schrijven van gesponsorde posts (advertorials, mits passend) op de blog of affiliate marketing.

Wij gaan ook wel eens op persreis (individueel, samen of in een groep) met thema’s die aansluiten bij de interesses van de doelgroep passen. Een greep uit persreizen/gesponsorde reizen die wij maakten: Hamburg Hafencity in combinatie met Lüneburger Heide, Harz, Zuid-Tirol, Madeira, Op Voorne-Putten, Cabiner, Frankrijk en veel meer.

Sociale Media

Op onze sociale media kanalen focussen wij op inspiratie en achter de schermen-content. Wij werken altijd in synergie met de blog op sociale media. Artikelen worden gedeeld op sociale media, net als behind the scenes tijdens reizen en events.

Contact

Wil jij met ons samenwerken in de vorm van promotie van jouw merk naar of tijdens een sport of reis? Mail ons dan voor de mogelijkheden of doe zelf een voorstel.

Daarnaast willen we zo duurzaam mogelijk reizen. Vaker een ander vervoersmiddel dan het vliegtuig pakken. Zoveel mogelijk recyclen en meer. Ook hier kan jouw merk een rol in spelen m.b.t. promotie van jouw merk.

nikon d610 reisblog