Hey welkom op The Lone Drifters, opgericht door Evelyn. Met Lone Drifters willen we jou op een laagdrempelige manier kennis laten maken met avontuurlijk reizen en unieke ervaringen. Met uitgebreide gidsen hopen we niet alleen te inspireren, maar je ook te helpen om je volgende avontuurlijke reis op maat te plannen.

Om alle avontuurlijke sporten & bestemmingen zo laagdrempelig mogelijk te maken zijn onze gidsen zeer uitgebreid en vooral gericht op beginners die kennis willen maken met. Mis je iets? Laat het ons dan even weten via mail🤙.

Wil je samenwerken of heb je een vraag die je per mail wilt stellen, neem dan contact met ons op via e-mail.

Over Evelyn

The Lone Drifters

Hi , ik ben Evelyn (Evey). Na mijn eerste reis ben ik – hoe cliche – aangestoken door het reisvirus. Ik reis bijna elke maand en deel mijn ervaringen op Lone Drifters. Uitgerust met mijn Sony-camera leg ik de mooiste plekken vast. Vaak ga ik spontaan op pad en laat ik me verrassen door de bestemming. Op deze manier ontdek ik de mooiste, soms verborgen plekken en ervaar ik de bestemming zoals die is!

Zo begon ik met reisbloggen

Om mijn vrienden en familie op de hoogte te houden van deze verre reis (die overigens verder ging dan alleen Azië) schreef ik reisverhalen op het reisblog/forumplatform aroundtheglobe.nl.

Familie en vrienden bleven maar berichtjes sturen waar mijn reisverhalen bleven.

Na deze reis schreef ik op een blog over mijn reizen die ik tussen het fulltime werken maakte,. Naast het reizen deelde ik ook steeds meer over de sporten die ik op reis beoefende: van raften tot mountainbiken, surfen en snowboarden. En de blog werd steeds meer een reis- en sportplatform.

Op wereldreis

Toen mijn huidige vriend en ik op wereldreis gingen besloten we samen Lone Drifters te beginnen. Tijdens de reis hield ik verhalen bij van ons ‘jaar op reis’. Ik zette vervolgens alle blogposts van oude blogs over naar Lonedrifters.nl en begon verhalen van onze wereldreis te delen.

En eenmaal terug in Nederland ging mijn vriend weer fulltime werken en ik parttime aan deze reisblog. Maar het reizen bleef kriebelen, ook nu ruim 15 jaar later. En ik maakte van deze uit de hand gelopen hobby mijn baan, waarmee ik jaarlijks meer dan 700.000+ (avontuurlijke)reizigers help en inspireer.

Hoewel ik vroeger veel backpackte, doen wij dat nog steeds wel. Echter merk ik dat lezers het ook wel fijn vinden om af en toe een goed (lokaal) hotel en soms wat meer luxe (met aandacht voor eco) willen. Deze blog is dus ook zeker relevant voor mensen die ook wel eens van een goed hotel houden.

Backpacker in Azië

Blij met de content?

Op lonedrifters.nl kom je ook advertenties tegen. Misschien vind je dat niet mooi of erg jammer. Maar, dankzij deze advertentie-inkomsten kunnen wij de website onderhouden en jou van gratis informatie voorzien. En dat kost jou niets extra’s. Win-win toch?

We maken gratis content die je hopelijk inspireren om meer tijd buitenshuis door te brengen! Wil je onze gratis gidsen, tips etc nog meer steunen? Dan kan je ons een kopje koffie doneren of een booking doen via één van onze websitelinks. Wanneer je een aankoop doet via een van deze links, kunnen wij een commissie ontvangen zonder extra kosten voor jou.

Duurzaam reizen

Omdat wij duurzaam reizen ook erg belangrijk vinden, proberen we je aan te moedigen tijdens je boeking die duurzame keus te maken. Maar het kan zijn dat we ook wel eens iets aanmoedigen dat niet persee duurzaam is. Denk aan een Booking.com. Wel handig, maar iets minder gunstig voor lokale hotels dan boeken via de lokale website van de eigenaar. Het is aan jou de keus wat je doet, maar wij proberen je wel een zo compleet mogelijk beeld te geven.

We raden alleen producten en diensten aan die we zelf hebben geprobeerd of die we zorgvuldig hebben onderzocht.