Hey, wij zijn The Lone Drifters

Hey welkom op The Lone Drifters

Waar we jou op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met avontuurlijk reizen en unieke ervaringen. Met uitgebreide gidsen hopen we niet alleen te inspireren, maar je ook te helpen om je volgende avontuurlijke reis op maat te plannen.

Onze stijl van reizen is vaak individueel, soms boeken we iets ruim van te voren, soms gaan we op de bonnevooi op pad. Het hangt van de bestemming, het seizoen en de activiteit af. Hoewel we vroeger veel backpackten, dus met rugzak op, doen wij dat nog steeds wel, zoals vorig jaar in Zuid-Korea. Maar we maken ook graag roadtrips, slapen in luxere hotels of maken trektochten waar we ook weer licht bepakt op pad gaan.

Over Evelyn

Hi, ik ben Evelyn (Evey). Niet opgegroeid met reizen en in een gezin waar geen geld was voor vakanties, besloot ik in 2007 te gaan backpacken met een vriendin. Na deze eerste lange en verre reis ben ik – hoe cliche – aangestoken door het reisvirus. 

Vandaag de dag reis ik bijna maandelijks en deel mijn ervaringen op Lone Drifters. Uitgerust met mijn Sony-camera leg ik de mooiste plekken vast. Vaak ga ik spontaan op pad en laat ik me verrassen door de bestemming. Op deze manier ontdek ik de mooiste, soms verborgen plekken en ervaar ik de bestemming zoals die is!

Op wereldreis

Om mijn vrienden en familie op de hoogte te houden van deze verre reis (die overigens verder ging dan alleen Azië) schreef ik reisverhalen op het reisblog/forumplatform aroundtheglobe.nl. 

Familie en vrienden bleven maar berichtjes sturen waar mijn reisverhalen bleven. Na deze reis schreef ik op een blog over mijn reizen die ik tussen het fulltime werken maakte. Naast het reizen deelde ik ook steeds meer over de sporten die ik op reis beoefende: van raften tot mountainbiken, surfen en snowboarden. En de blog werd steeds meer een reis- en sportplatform.

Bewust reizen

Omdat wij duurzaam reizen ook erg belangrijk vinden, proberen we je aan te moedigen tijdens je boeking die duurzame keus te maken. 

Maar het kan zijn dat we ook wel eens iets aanmoedigen dat niet persee duurzaam is. Wij zijn ook niet perfect. Wij vinden het ook een uitdaging om praktisch te combineren met duurzaam.

Denk aan een Booking.com. Wel handig, maar iets minder gunstig voor lokale hotels dan boeken via de lokale website van de eigenaar. Soms is het niet eens mogelijk om via een andere tool te boeken. En soms willen we iets vastleggen, maar toch flexibel zijn, de annuleringsvoorwaarden vinden wij dan heel handig.

Het is aan jou de keus hoe en wat je boekt natuurlijk, maar wij proberen je wel een zo compleet mogelijk beeld te geven. We raden alleen producten en diensten aan die we zelf hebben geprobeerd of die we zorgvuldig hebben onderzocht.

Blij met de content?

Op lonedrifters.nl kom je ook advertenties tegen. Misschien vind je dat niet mooi of erg jammer. Maar, dankzij deze advertentie-inkomsten kunnen wij de website onderhouden en jou van gratis informatie voorzien. En dat kost jou geen cent meer. Win-win toch?

We maken gratis content die je hopelijk inspireren om meer tijd buitenshuis door te brengen! Wil je onze gratis gidsen, tips etc nog meer steunen? Dan kan je ons een kopje koffie doneren of een booking doen via één van onze websitelinks. Wanneer je een aankoop doet via een van deze links, kunnen wij een commissie ontvangen zonder extra kosten voor jou.