Over Lone Drifters

Hey welkom op The Lone Drifters. Een platform opgericht dooren voor actieve reizigers. Met Lone Drifters willen wij jou op een laagdrempelige manier kennis laten maken met funsports en actief reizen. Met uitgebreide gidsen hopen we niet alleen te inspireren, maar je ook te helpen om je volgende actieve reis of sport te plannen. Lonedrifters.nl ontvangt maandelijks tussen de 50.000 en 86.000 sportieve reizigers die op zoek zijn naar een breed scala aan onderwerpen die allemaal betrekking hebben op actief reizen, sport en buiten zijn. Denk aan stand-up paddling, wandelen, mountainbiken, backpacken, kamperen en het maken van roadtrips.

Om alle avontuurlijke sporten & bestemmingen zo laagdrempelig mogelijk te maken zijn onze gidsen zeer uitgebreid en vooral gericht op beginners die kennis willen maken met. Mis je iets? Laat het ons dan even weten via Instagram en stel daar direct je vraag🤙.

Blij met de content?

Op lonedrifters.nl kom je ook advertenties tegen. Misschien vind je dat niet mooi of erg jammer. Maar, dankzij deze advertentie-inkomsten kan ik de website onderhouden en jou van gratis informatie kan voorzien. En dat kost jou niets extra’s. Win-win toch?

We maken de gratis content die je hopelijk inspireren om meer tijd buitenshuis door te brengen! Wil je onze gratis gidsen, tips etc nog meer steunen? Dan kan je ons een kopje koffie doneren of een booking doen via één van onze websitelinks. Wanneer je een aankoop doet via een van deze links, kunnen wij een commissie ontvangen zonder extra kosten voor jou.

Duurzaam reizen

Omdat wij duurzaam reizen ook erg belangrijk vinden, proberen we je aan te moedigen tijdens je boeking die duurzame keus te maken. Maar het kan zijn dat we ook wel eens iets aanmoedigen dat niet persee duurzaam is. Denk aan een Booking.com. Wel handig, maar iets minder duurzaam dan boeken via de lokale website van de eigenaar. Zelf doen wij dat wel zoveel mogelijk. Het is aan jou de keus wat je doet, maar wij proberen je wel een zo compleet mogelijk beeld te geven.

Zoals altijd bevelen we alleen producten en diensten aan die we daadwerkelijk gebruiken of waarvoor we onderzoek hebben gedaan. 

Bloggers

Sport- en reisblogger Ride The Globe
Backpacker & gastblogger
Surfer, snowboarder & blogger
Blogger Lone Drifters
Gastblogger Lone Drifters
Oprichter Lone Drifters