Contact

Heb je een zakelijke of persoonlijke vraag? Een handige tip die wij niet mogen missen? Mail mij dan op info[@]lonedrifters[punt]nl. We behandelen mailtjes binnen een paar uur tot een dag!

Voel jij je aangetrokken tot de Lone Drifters lifestyle? Volg ons op sociale media, schrijf je in voor de nieuwsbrief of check ons Pinterest account. Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten bij de (actieve) reis en lifestyle en denk je dat Lone Drifters hierin past? Lone Drifters staat open voor unieke samenwerkingen die bijdragen aan avontuurlijk leven, sporten en reizen.

Voor adverteerders:

Lonedrifters.nl trok in de zomermaanden meer dan 40.000 unieke bezoekers. We hebben 4500 social media volgers op Instagram, Pinterest, Facebook en onze nieuwsbrief. De bezoekers zijn met name vrouwen, maar ook mannen in de leeftijd van 25-45 jaar.

Een kleine note: net als de reisbureau’s raken de coronamaatregelen ook de reisblogs. Na de zomervakantie zien we een grote daling van het aantal bezoekers. We verwachten dat dit weer aantrekt zodra we weer mogen reizen! Ondertussen lopen artikelen over reizen in Nederland en sportartikelen nog steeds (en soms zelfs beter) zoals altijd!

Wil je van jouw bestemming de avontuurlijke kant belichten? Passen je producten bij de (actieve) reis en lifestyle en denk je dat Lone Drifters hierin past? Lone Drifters staat open voor unieke samenwerkingen die bijdragen aan avontuurlijk leven, sporten en reizen. 

Manieren waarop Lone Drifters samenwerkt:

  • Een review
  • Een campagne op maat
  • Een persreis
  • Een video of foto’s van je hotel of bestemming
  • Winactie of een advertorial

Wil je meer weten? Mail me dan op info[@]lonedrifters[punt]nl.

Merken waarmee we (in het verleden) samenwerk(t)en:

Roxy, Brunotti, Protest, Nikita, Bever, CampingAz, Fjällräven, Gore-Tex, Visit Amersfoort, Cabiner, Visit Madeira, Sunny Cars, Knives & Tools, Nikon, Thule, Visit Friesland, Visit Tsjechië, Visit Wallonie etc.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze beste artikelen en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief. We versturen maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.

* indicates required
Geïnteresseerd in
GRATIS BROCHURE VOOR JE CAMPERREIS VOOR 2022!
Canada, Nieuw-Zeeland, Amerika en meer landen