Cambodja

Cambodja

Beeld je in: schitterende witte stranden waar je heerlijk kunt ontspannen en uitgestrekte rijstvelden die een groene oase vormen. Zuidoost-Azië trekt al sinds de jaren ’70 backpackers aan, en Cambodja ligt precies in het hart. Het land zit vol ontdekkingen, van eeuwenoude tempels tot verborgen watervallen. Wat het nog interessanter maakt, is dat elk land in deze regio zijn eigen unieke charme heeft, maar Cambodja? Dat is een plek die je gewoon moet ervaren.

Kosten (coming soon)

Zoek jouw volgende ervaring

Cambodja

Cambodja is zo’n unieke plek waar je hart sneller van gaat kloppen, vol met avonturen die je nergens anders vindt! Stel je voor: levendige steden waar elk straathoekje zijn eigen verhaal heeft, ongerepte natuur die wacht op de voetstappen van ontdekkingsreizigers, eeuwenoude tempels die fluisteren over het glorieuze verleden, en adembenemende stranden die zo uit een droom lijken te komen. Wat je ook zoekt of waar je ook van houdt, Cambodja heeft het. Dit land nodigt je uit voor een reis vol ontdekkingen en belooft ervaringen die je voor altijd bij zullen blijven. Klaar voor het avontuur? Cambodja wacht op jou!

  1. Verken de tempelruïnes van Angkor Wat, Cambodja: Dompel jezelf onder in de mysterieuze sfeer van ‘s werelds grootste religieuze bouwwerk. Wandel tussen de eeuwenoude stenen en ontdek verborgen schatten en verhalen uit een lang vervlogen tijd.
  2. Fietsen door het Cambodjaanse platteland: Ervaar de ongerepte schoonheid en rust van het Cambodjaanse landschap. Fiets langs rijstvelden, vriendelijke dorpjes en ontmoet de hartelijke locals.
  3. Boottocht op het Tonlé Sap-meer, Cambodja: Vaar over het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië en ontdek drijvende dorpen, weelderige wetlands en een rijke diversiteit aan vogels en vissen.

Plan je reis

Vluchten naar Cambodja