Paklijst vakantie: inpaklijsten voor op reis

Een goede voorbereiding begint bij het inpakken van je tas. Op deze pagina hebben wij inpaklijsten voor backpackers, citytrippers, wintersporters, kampeerders en campers gemaakt.

Kies de checklist hieronder die het beste bij jouw reis past.

De ultieme backpack inpaklijst

Met deze inpaklijst vergeet je nooit meer iets mee te nemen op wereldreis, vakantie of een backpackreis.

backpacker in Canada

Inpaklijst voor wandelen

Voor een wandelreis neem je net even andere spullen mee dan voor een maand backpacken of een weekend op de piste. Met deze inpaklijst voor wandelen vergeet je nooit meer iets mee te nemen tijdens je wandeling.

Inpaklijst kamperen

Vergeet nooit meer iets voor je volgende kampeertrip. Voor het kamperen heb je net even andere items nodig dan voor een stedentrip of andere type vakantie.

Inpaklijst voor een stedentrip

Voor een citytrip neem je net even andere spullen mee dan voor een maand backpacken of een weekend op de piste. Met deze inpaklijst voor een citytrip vergeet je nooit meer iets mee te nemen op reis.

De wintersport paklijst

Ga je binnenkort op wintersport? Dan is deze handige checklist voor op wintersport superhandig. Wat moet je allemaal meenemen op wintersport? In deze paklist vind je een complete paklijst voor wintersport.

Paklijst Lapland

De temperaturen in Lapland kunnen in de winter dalen tot -30 graden Celsius. Met onze uit ervaring geputte paklijst en handige tips ben je goed voorbereid op een onvergetelijke ervaring in Lapland.

De ultieme paklijst voor trailrunnen: wat neem je mee 

Ben jij klaar om het avontuur aan te gaan en te genieten van de vrijheid en uitdagingen van trailrunning? Dan is het essentieel om de juiste uitrusting bij je te hebben! Want trailrunning is niet zomaar hardlopen op verharde wegen. Het gaat om het trotseren van modderige paden, struiken en onverwachte weersomstandigheden. Ontdek nu onze trailrungear gids waarin Luciano zijn onmisbare trailrunning items deelt en je laat zien wat je absoluut moet meenemen en wat je beter thuis kunt laten.

Paklijst meerdaagse kanotocht

Ben jij klaar om de natuur in te trekken en te genieten van een adembenemende meerdaagse kanotocht? Dan is het van essentieel belang om de juiste uitrusting bij je te hebben! Want tijdens een meerdaagse kanotocht krijg je te maken met diverse uitdagingen zoals wisselende weersomstandigheden, wild water en onvoorspelbare omstandigheden. Daarom is het belangrijk om een speciale paklijst te hebben voor deze avontuurlijke reis. Ontdek nu onze complete uitrusting voor meerdaagse kanotochten.