Suit Suit koffer

Paklijst vakantie: inpaklijsten voor op reis

Een goede voorbereiding begint bij het inpakken van je tas. Op deze pagina hebben wij inpaklijsten voor backpackers, citytrippers, wintersporters, kampeerders en campers gemaakt.

Kies de checklist hieronder die het beste bij jouw reis past.

De ultieme backpack inpaklijst

Met deze inpaklijst vergeet je nooit meer iets mee te nemen op wereldreis, vakantie of een backpackreis.

backpacker in Canada

Inpaklijst voor wandelen

Voor een wandelreis neem je net even andere spullen mee dan voor een maand backpacken of een weekend op de piste. Met deze inpaklijst voor wandelen vergeet je nooit meer iets mee te nemen tijdens je wandeling.

Inpaklijst kamperen

Vergeet nooit meer iets voor je volgende kampeertrip. Voor het kamperen heb je net even andere items nodig dan voor een stedentrip of andere type vakantie.

Inpaklijst voor een stedentrip

Voor een citytrip neem je net even andere spullen mee dan voor een maand backpacken of een weekend op de piste. Met deze inpaklijst voor een citytrip vergeet je nooit meer iets mee te nemen op reis.

Hotels in New York en skyline

De wintersport paklijst

Ga je binnenkort op wintersport? Dan is deze handige checklist voor op wintersport superhandig. Wat moet je allemaal meenemen op wintersport? In deze paklist vind je een complete paklijst voor wintersport.

De wintersport paklijst voor dames

Omdat dames net iets anders mee op reis willen nemen dan mannen hebben we de inpaklijst voor dames gemaakt. Wat moet je als vrouw allemaal meenemen op wintersport? In deze paklijst vind je een complete lijst voor dames op wintersport.

Skier met bril van Oakley