Trailruns Luciano

Upcoming races

Check hieronder de komende trailruns

Tenerife Blue Trail

Check hieronder de komende trailruns

:
:
:
Ga naar wedstrijd
  Add a header to begin generating the table of contents

  Kullamannen by UTMB

  De Kullamannen is een uitdagende trailrun door de schiereilanden Bjäre en Kullaberg aan de Zuid-Zweedse kust. Het evenement biedt verschillende afstanden. Ik liep de 100 km (of eigenlijk 103 of 109 volgens mijn Garmin).

   

  La Transju Trail

  De Transju Trail is een ultratrail van 68 kilometer die door de Jura-bergen voert. De route begint in Prémanon en eindigt in Les Rousses. De route is zeer uitdagend, met veel hoogtemeters en technisch terrein. De Transju Trail is een populaire race voor ervaren trailrunners die op zoek zijn naar een uitdaging.De Transju Trails is een run in de Jura, Frankrijk.  In 2022 deed ik mee aan de 80km run, een van de zwaarste runs die ik destijds deed. 

  Matterhorn Ultraks sky

  De Matterhorn Ultraks is een ultratrail van 49 kilometer die door de Zwitserse Alpen voert. De route begint in Zermatt en eindigt in Zermatt. De route is zeer uitdagend, met veel hoogtemeters en technisch terrein. De Matterhorn Ultraks is een populaire race voor ervaren trailrunners die op zoek zijn naar een uitdaging.Dit was de eerste lange trailrun omdat de Rotterdam Marathon dat jaar niet doorging. Door het aantal hoogtemeters één van de zwaarste.

  Trail des 600

  Deze run in het plaatsje Spa was een van de eerste lange run die ik deed. De Trail des 600 is een trailrun van 68 kilometer die door de Belgische Ardennen voert. De route begint in Theux en eindigt in Spa. De route is zeer uitdagend, met veel hoogtemeters en technisch terrein. De Trail des 600 is een populaire race voor ervaren trailrunners die op zoek zijn naar een uitdaging.

  Wildstrübel by UTMB

  Een race tussen de kantons Bern en Valais met adembenemende landschappen. Rennen door de noordelijke Alpen van Zwitserland over bergweiden, met adembenemende uitzichten op de 4.000 meter hoge pieken van Valais, de indrukwekkende landschappen van het Berner Oberland-gebergte en de hoge bergen van het Wildstrubel-massief.

  Transjeju by UTMB

  De Transjeju is een ultratrail van 100 kilometer die over het Koreaanse eiland Jeju voert. De route voert langs prachtige stranden, vulkanen en bossen. De Transjeju is een geweldige manier om het eiland Jeju te verkennen. Evelyn deed tegelijk de 10km trailrun op hetzelfde event.