De populaire Bali Swing: dit is de Bali schommel

Je hebt de Bali schommel vast wel eens gezien op sociale media. Deze schommel, ook wel bekend als de Bali Swing, vind je in het regenwoud van Bali in Ubud. In totaal zijn er vier schommels en dat is ook wel nodig, want geloof het of niet: menig Instagrammer staat in de rij voor een fotootje op deze schommel.

Wat deze schommel of Bali Swing zo mooi maakt is de achtergrond van de jungle. Als je op een van de schommels zit lijkt het net alsof je verdwijnt in de jungle. Naast deze schommels is er ook een soort van vogelnest en een rots met hetzelfde prachtige uitkijkpunt waar je mooie foto’s kunt maken.

Helaas is het niet zo afgelegen als je zou denken: je staat in de rij en iedereen staat naar je te kijken als je aan het schommelen bent of ‘chillt’ in een van de nesten.

De schommels varieren van 10 tot 78 meter. De hoogste wordt het vaakst gefotografeerd omdat het uitzicht natuurlijk mega vet is. Je schommelt alsof je in de lucht zweeft terwijl je neerkijkt op het dal waar de Ayung rivier stroomt. Het maakt zeker een mooi plaatje.

De prijs van de Bali Swing

Helaas pindakaas is deze attractie niet gratis. Voor het schommelen op de Bali Swing betaal je ongeveer 30 dollar, maar de exacte prijs kun je het beste op Tripadvisor nakijken. Je mag dan wel zo lang schommelen als je wilt, tot grote ergernis van de groep mensen achter je 😉

Powered by GetYourGuide

Waar vind je de Bali Swing?

De Bali Swing bevindt zich in (Jl. Dewi Saraswati, 80352 Bongkasa Pertiwi, Kapubaten Bandung, Bali, Indonesië).

FAQ

Hoe duur is de Bali Swing?

De Bali Swing is enorm populair onder Instagrammers. Hou dan ook rekening met een prijs van ongeveer $ 30,-.

Waar vind je de Bali Swing?

Bali Swing is een van de beste en meest populaire swings in Bali, die zich bevindt in (Jl. Dewi Saraswati, 80352 Bongkasa Pertiwi, Kapubaten Bandung, Bali, Indonesië). Het is ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van Ubud en 1,5 uur rijden van Kuta.