De populaire Bali Swing: dit is de Bali schommel

Je hebt de Bali schommel vast wel eens gezien op sociale media. Deze schommel, ook wel bekend als de Bali Swing, vind je in het regenwoud van Bali in Ubud. In totaal zijn er vier schommels en dat is ook wel nodig, want geloof het of niet: menig Instagrammer staat in de rij voor een fotootje op deze schommel.

Wat deze schommel of Bali Swing zo mooi maakt is de achtergrond van de jungle. Als je op een van de schommels zit lijkt het net alsof je verdwijnt in de jungle. Naast deze schommels is er ook een soort van vogelnest en een rots met hetzelfde prachtige uitkijkpunt waar je mooie foto’s kunt maken.

Helaas is het niet zo afgelegen als je zou denken: je staat in de rij en iedereen staat naar je te kijken als je aan het schommelen bent of ‘chillt’ in een van de nesten.

De schommels varieren van 10 tot 78 meter. De hoogste wordt het vaakst gefotografeerd omdat het uitzicht natuurlijk mega vet is. Je schommelt alsof je in de lucht zweeft terwijl je neerkijkt op het dal waar de Ayung rivier stroomt. Het maakt zeker een mooi plaatje.

De prijs van de Bali Swing

Helaas pindakaas is deze attractie niet gratis. Voor het schommelen op de Bali Swing betaal je zo’n 30 dollar. Je mag dan wel zo lang schommelen als je wilt, tot grote ergernis van de groep influencers achter je ;-) Als je zoveel betaalt wil je een goede foto hebben ook! Toch?

Waar vind je de Bali Swing?

De Bali Swing bevindtzich in (Jl. Dewi Saraswati, 80352 Bongkasa Pertiwi, Kapubaten Bandung, Bali, Indonesië).

FAQ

Hoe duur is de Bali Swing?

De Bali Swing is enorm populair onder Instagrammers. Hou dan ook rekening met een prijs van 30 dollar.

Waar vind je de Bali Swing?

Bali Swing is een van de beste en meest populaire swings in Bali, die zich bevindt in (Jl. Dewi Saraswati, 80352 Bongkasa Pertiwi, Kapubaten Bandung, Bali, Indonesië). Het is ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van Ubud en 1,5 uur rijden van Kuta.

Ben je op zoek naar een reisorganisatie voor een op maat gemaakte reis, een individuele reis of een groepsreis? Bekijk dan een selectie van onze favoriete reisorganisaties

Wanneer je iets koopt via links op onze website, dan steun je ons zonder dat het jou iets extra's kost en zo kunnen wij onze content gratis houden. Niks boeken maar heb je iets aan onze content gehad? Dan kun je ons een kopje koffie donerenDankjewel voor je steun. ♥️

20 gedachten over “De populaire Bali Swing: dit is de Bali schommel”

  1. Leuk!! De zwart-witte panter achtige bikini, en de trui vind ik super leuk. Fijne printjes hebben ze allemaal. Nu wil ik naar het strand…

  2. Als ik nog het lijf had van voor mijn zwangerschap dan had ik alles besteld haha! Nu ga ik misschien wel voor dat badpak haha. Dat giletje is wel vet maar ik gebruik dan eigenlijk net zo lief m’n rashguard. Heb het niet zo snel koud namelijk. Wel fijn om niet teveel warmte via je romp te verliezen. De prijzen vallen me mee trouwens.

  3. Ik vind het best leuk maar ik mis kleur. Deze kleuren zouden mij absoluut niet staan, lijk ik nog bleker dan ik al ben…
    Liefs, Swaen

  4. Wat een heerlijke collectie! De trui en tank top vind ik ook super leuk! Laat de zon maar komen :)

  5. Dat broekje met dat ritsje is heel gaaf! Oooh laat de zomer maar komen! (ik heb gezien dat het zondag gaat sneeuwen, HELP!?) Vind het nette prijzen trouwens, zou er best een aan willen schaffen, maar volgens mij is geen een bikini ‘heel stevig’! Helaas:(.

  6. ohhhh, hele leuke printjes!! nu moet ik wel afvallen, want een bikini met een print verhuld de boeddhabuikje van mij niet;-)

  7. Oooh wat een leuke items zitten hier tussen! Bijvoorbeeld dat witte tanktop met de print boven..of die bikini’s <3

  8. Wat een leuke collectie zeg! Dit valt qua prijs reuze mee:) De tas en de laatste twee bikini’s zijn erg gaaf.

Reacties zijn gesloten.