Must have camping gear: Primus Campfire Cutting Set

Kamperen hoeft niet uit bonen en een blik te bestaan (hoewel ik dat een tijd wel heb gedacht haha). De Primus Campfire Cutting Set is ideaal om fijn mee te koken tijdens het kamperen of, door het formaat, zelfs tijdens een meerdaagse hike. Deze eikenhouten tools zorgen ervoor dat je de lekkerste recepten kunt maken om in het bos of op de camping op te eten.

Met deze keukenset van Primus heb je al je snijgerei op één plek. De set bevat alles om je ingrediënten klaar te maken voor de pan. De Primus Campfire Cutting Set bestaat uit:

  • een snijplank in eikenhout en
  • een mes van 15 cm netjes verpakt in een PU-gecoate polyamide en G1000 omslag.

Met deze set maak je in een handomdraai het lekkerste eten op de camping of ergens anders in de buitenlucht. De eikenhouten snijplank is ook nog eens heel duurzaam en zorgt ervoor dat je een goede ondergrond hebt om voedsel op te bereiden. Handig, want wij hebben nooit een snijplank mee omdat we deze altijd te groot vinden. Deze snijplank kun je met de mest oprollen in de handige verpakkingsomslag. Bovendien heeft de snijplank een natuurlijke zelfdesinfecterende werking. Wel zo fijn!

Het mes in deze campfire cutting set heeft een flexibel roestvrijstalen lemmet dat zowel geschikt is voor hakken en snijden als voor fileren. Het deksel dient tevens als basis om voedsel op te bereiden en is aan de binnenkant gecoat voor eenvoudige reiniging. Ben je klaar met koken? Plaat de mes terug in de schede, rol het op en klaar ben je!

Je kunt de Primus Campfire Cutting Set o.a. kopen via de website van Primus voor € 34.95 of bijvoorbeeld op Amazon.nl.

Primus Campfire cutting set (1)

Meer koken?