Lone Diary: van Style Spy naar Lone Drifters

Hey jij, volg je mij ook al sinds (2011) of halverwege mijn blogcarrière? Dan heb je het één en ander samen met mij meegemaakt. Van scriptiestress tot carrière switch van groot IT-bedrijf naar een marketingfunctie in een klein bedrijf. En na een jaar hield ik het voor gezien hield, en het budget van mijn baas overigens ook. De afgelopen 2 maanden was ik werkloos. Wat ik heb uitgevreten?

Fotograferen

Al die vrije tijd, dat kan ik toch niet doorbrengen met alleen maar sollicitatiebrieven schrijven (en een beetje Netflix?). Via een Facebookoproep kwam ik in contact met blogger Elma. Bleek dat Elma en ik elkaar in 2011 ook ‘volgden’. Nu maken we regelmatig foto’s van elkaar. Ik heb outfitfoto’s en word beter in fotografie: win-win!

Fashionshoot met Elma van Keulen

Elma’s look

Ik ben begonnen aan vloggen op snapchat

Jeetje wat een verslavend medium. Ideaal als je wilt vloggen of behind the scenes wilt laten zien. Ja dat snapchat laat ik er voorlopig nog in. Volgende week ga ik downhill longboarders fotograferen in Denemarken en de week erop naar Madeira. Live volgen? Dan weet je me te vinden (niet? ‘stylespynl’).

Ik lanceerde mijn nicheblog: adventure travel

Ik wou stiekem al een tijd een soort van magazineblog over adventure maken. En toen ik aan het nadenken was over namen wist ik het: Lone Drifters. Omdat ik altijd al een beetje eenzaam en zwervend door het leven ga. De blog laat je zien dat het mogelijk is om avontuurlijk te reizen en  ik (en mijn medebloggers) vertellen je hoe wij dat doen! De eerste paar blogposts zijn al online hoor!

Nieuwe spulletjes!

Om mijn nieuwe aankopen aan mezelf te kunnen verantwoorden heb ik veel, maar dan ook heel veel spulletjes verkocht zodat ik nieuwe dingetjes mocht.

Whaa deze spiegelglazen zonnebril van Oakley (de Oakley Latch past echt, maar dan ook bij echt elke outfit). Ik draag de bril bij een nette werkoutfit of een skateoutfit. Kan allemaal.

IMG_3944-2

Horloges! Ik loop al jaren met mijn Roxy horloge rond (maar die is dan ook wel heel leuk). Met een nieuwe job in the pocket vond ik het tijd om een nette horloge te halen. Voor mijn vriend haalde ik een sportieve Casio horloge (hier) die ik zo nu en dan ook zelf draag (ik blijf een Tomboy).

Mijn Lifeproof hoesje voor de iPhone is mijn allerfavorietst! Helaas is die kapot aan het gaan en kan ik het niet meer onder water gebruiken 🙁 De batterij van de iPhone is ook niet meer om over naar huis te schrijven.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Duitsland

Leuke wijken in Hamburg: hier wil je verblijven

Reistips

10 manieren om meer te reizen met beperkte vakantietijd

Tre cime wandeling met Cortazu jas
Outdoor LifestyleWandelen

Lekker warm de winter door met de All-season Mountain Mid Layer van Cortazu

Outdoor LifestyleYoga

Geen tijd voor fysieke yoga? Hier kun je het online doen

Longboarders in straten Den Haag
Longboarden

Leren longboarden: Sickboards Chicks Clinic

Surfers in Frankrijk
FrankrijkGolfsurfen

Surfen in Frankrijk: dit zijn de beste surfspots