Boardchick van februari 2: Charlotte Howels

De tweede boardchick van de maand februari is Charlotte Howels (31), uit Somerset Verenigd Koninkrijk. Ze heeft veel gemeen met mij. Ze is ook een blogger, een digitale marketing specialist, 31 (inderdaad ouch!) en gebruikt om te dromen van het strand. We hebben allebei doen snowboarden en surfen, maar omdat ik een beginner ben, ik wed dat ze is veel beter bij het. Liefde om te voldoen aan haar één keer. Voor nu, laten we haar een paar vragen!

[separator type=”thick”]

Favoriete muziek: het verandert elke dag!
Favoriete eten: alle ontbijt levensmiddelen, met name granen en PAP, ik hou van ontbijt!
Waar heb je altijd gedroomd van: het strand.
Waar droomt u van nu: nog steeds het strand!
Favoriete plek in de wereld: Cornwall, UK.

[separator type=”thick”]

Charlotte Howels zweven verhalen)

Wanneer ben je begonnen en waarom?
Ik heb altijd hield het strand en surfen op een vakantie met het gezin toen ik 14 was voor het eerst geprobeerd. Ik had ook een snowboarden les op een droge helling voor mijn vijftiende verjaardag. Ik krijgen niet op heel goed met ofwel zodat ik niet opnieuw voor jaren. Wat ik niet realiseren is dat boardsports moeilijk zijn! Toen ik ongeveer 20 gaf ik beide een andere proberen en was verslaafd 🙂

Wat is de meeste u net als de levensstijl?
Het buiten en reizen naar mooie plekjes. De zee en de bergen zijn de meest inspirerende plaatsen in de wereld en de mogelijkheid om te genieten van hen door middel van surfen/snowboarden is super opwindende.

Ski hut

Hoe vaak u surft?
Ik probeer te krijgen naar het strand zo vaak mogelijk maar ik woon een uur en een half weg dus ik waarschijnlijk alleen gaan surfen op ongeveer drie keer per maand, minder in winter. Mijn droom is om naar het strand zodat ik surfen kan wanneer er surf. Ik heb niet geweest snowboarden voor een paar jaar, maar ik ben van plan over te gaan weer ASAP!

Wanneer heb je het gevoel je was echt goed (genoeg)?
Nog niet! Ik denk dat ik zal altijd proberen om een beetje beter, vooral bij surfen. Ik heb besteed meer tijd snowboarden dus ik meer vertrouwen in mijn capaciteiten ben, maar er nog een hoop die ik zou graag is willen leren. Ik denk dat deel van de aantrekkingskracht van boardsports is dat u hebt nooit en te nimmer “voltooid” het. Zodra ik een goede golf wil vangen een andere wedder men te pakken!

sauntonsurf

Wat is uw musthave aan praktijk boardsports
Zonnebrandcrème!

Wat is uw huidige boardsport verlanglijst?
Ik heb altijd ladingen op mijn verlanglijstje 🙂 Ik bestelde een paar van zout Gypsy beenkappen dat ik ben echt opgewonden om te ontvangen. Ik vind het frustrerend dat er is een heleboel geweldige surfen merken die moeilijk zijn te krijgen in Europa, maar er ook sommige koele Britse merken zoals Neon en Finisterre is. Ik hou van mijn Finisterre merino basis lagen, ze zijn de beste voor het houden u warm na surfen.

Hou van deze leggins! Wenst u dat u begon vroeg surfen?
Ja, ik wou dat ik had volgehouden toen ik jonger was, maar nooit erg!

Charlotte Howels surfplank

Wat zou u vertellen je jongere zelf wanneer je net begonnen met (ieder raadgeving voor jezelf)
Blijf proberen, krijg je er uiteindelijk!

Wat is uw leven motto.
Geniet van het moment 🙂

Ze heeft ook een grote blog, Controleer zweven verhalen (liefde de naam!)