DOPE SNOW x JESPER TJÄDER

Jesper Tjäder, Zweedse freestyleski-legende, is terug met een nieuwe collectie samen met Dope Snow, een van onze favoriete snowboardmerken. Tjäder, bekend om zijn waanzinnige prestaties in slopestyle en big air, heeft een collectie samengesteld die perfect is voor freestylers van alle niveaus. Een gave witte jas met het iconische logo van JT in oranje en een high-tech broek met een extra baggy look die perfect is om nieuwe tricks onder de knie te krijgen of de allerhoogste sprongen te maken.

Jesper’s dope collectie:

JT Zenith Ski jas (Heren, Old White)

De capuchon is compatibel met helmen en verstelbaar aan zowel de voor- als achterkant, zodat je de perfecte pasvorm kunt creëren. Grote ventilatieopeningen met rits zorgen voor een snelle koeling. Het handige vak is speciaal ontworpen voor telefoons en heeft een interne uitgang voor koptelefoons. De liftpas zak bevindt zich op de linkermouw voor moeiteloze toegang. Bereik de ideale pasvorm met de geïntegreerde riem en elastische tailleband.

€ 209,90

2 soorten skibroeken, de JT Blizzard Skibroek (Heren, Black & White)

High-tech broek met een extra baggy look die perfect is om nieuwe tricks onder de knie te krijgen of de allerhoogste sprongen te maken. De broekspijp heeft antislip en een haak voor gegarandeerde bescherming tegen sneeuw.

€ 169,90

De collectie is nu verkrijgbaar op de website van Dope.

Over Dope Snow

In 2008 werd Dope Snow opgericht in Zweden, maar het begon allemaal in 2006. Twee broers, Emil en Linus, hadden moeite om kwalitatieve snowboardgear te vinden. Ze importeerden spullen uit de VS, en hun vrienden waren zo enthousiast dat ze ook wilden meedoen. Wat begon als een klein project groeide snel uit tot het merk wat het nu is. De gemeenschap staat altijd centraal, want de eerste klanten waren vrienden, en dat is nog steeds onze mindset.